Natascha Linea tror ikke på lægerne: ‘Min søn har ikke astma’

Foto: Discovery

Lægerne mener, at Natascha Lineas lille søn har fået astma, men den unge mor er ikke overbevist.

Natascha Lineas lille søn Novah har fået konstateret astma. Men den unge mor er skeptisk over for lægernes diagnose. Hun er nemlig overbevist om, at hans symptomer skyldes vejret:

- Jeg tror ikke på, at han har ‘rigtig’ astma. For han har aldrig nogensinde haft noget i sommerperioden. Der havde han ingenting. Det var først her i vinterperioden, at han fik astma, siger Natascha Linea.

- Så jeg tror ikke på, at det er kronisk astma, han har. Jeg tror på, at det er på grund af vejret, understregede hun i tirsdagens afsnit af De unge mødre. 

Læs også

Se det vilde klip: Natascha Linea føder på sin sofa

Novah havde ifølge moderen ingen symptomer, før den lille familie flyttede til Falster. Men så blev det efterårsvejr og få måneder efter blev sønnen syg. 

Natascha Linea har også overvejet, om det kan have noget med støvpartikler at gøre:

- Men jeg tror også på, at man kan få det for rent. Selvfølgelig skal det ikke være mega ulækkert beskidt. Men det skal heller ikke være klinisk rent over det hele - hele tiden. For det tror jeg også er usundt på længere sigt, siger Natascha Linea.

Hør Natascha Linea snakke om sønnens sygdom i videoklippet lige herunder.

Det er ikke første gang, at Natascha Linea har udtrykt skepsis over for sundhedsvæsenet. Da Novah kom til verden besluttede den unge mor, at han ikke skulle vaccineres. 

Hun var nemlig ikke helt tryg ved de bivirkninger, som kan opstå i forbindelse med børnevaccinen:

- Jeg følte, der var noget, lægerne skjulte for folk. De fortæller ikke hele sandheden omkring bivirkninger ved vaccinationerne, siger Natascha Linea.

Hør Natascha Linea fortælle om, hvorfor hun ikke fik sønnen vaccineret i videoklippet nederst i denne artikel.

 

Dagens Gossip