Netflix bekræfter: Mega hit vender tilbage

Foto: Shutterstock.com

Netflix største hit vender tilbage.

I de seneste par år har streamingtjenesten Netflix satset mere og mere på at producere sit eget indhold. Noget har naturligvis været mere succesfuldt end andet. Netflix ubetonede største hit er uden tvivl serien ‘Squid Game’.

Den sydkoreanske serie gik fuldstændig amok, da den sidste efterår blev udgivet på Netflix. Og denne succes har formentlig givet Netflix blod på tanden, for der kommer nemlig en ny sæson. Det skriver Netflix på Twitter.

Læs også

Populært DR-program lukker ned: "Det er en beslutning vi selv har truffet"

Netflix løfter samtidig en smule af sløret for næste sæsons handling. Det sker i et billede på Twitter, hvor overskriften er: "Der kommer en helt ny runde".

Her lyder det blandt andet, at hovedrollen, Seong Gi-hun, vender tilbage igen. Seriens instruktør, Hwang Dong-hyuk, har tidligere meddelt, at der arbejdes på en sæson to. Det er dog først endeligt bekræftet nu.

Den ret voldelige serie handler om en gruppe mennesker, der konkurrerer i en række livsfarlige lege for at komme af med deres økonomiske gæld. De 456 deltagere bliver løbende udskilt, når nogle dør, og andre overlever de forskellige lege.

'Squid Game' fik premiere i september 2021 og blev ifølge Netflix streamingtjenestens mest sete serie på bare 12 dage. På de første 28 dage blev serien set i 1,65 milliarder timer globalt.

Det var rekord og langt over dobbelt så meget som nummer to, som var sæson et af 'Bridgerton'. Den blev set i 625 millioner timer de første 28 dage.

Ikke nok med at den blev set i voldsomme mængder. ‘Squid Game’ har også vundet en til flere priser.

Serien var blandt andet nomineret til tre Golden Globe-priser og vandt en enkelt. Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår sæson to af 'Squid Game' kommer til at få premiere.

Læs også

Massiv varme på vej: Her får de 35 grader

 

Dagens Gossip