Netflix med længe ventet ændring

Foto: Shutterstock

Netflix har lanceret en helt ny funktion, som mange brugere vil finde ret praktisk, så de kan fjerne uønskede personer fra deres konto.

Siden streamingtjenesten blev lanceret, har det været en af ​​de ting, hvor det er så nemt at glemme, hvor du er logget ind, og hvem der har adgang til din konto.

Netflix er noget, du kan se på stort set enhver enhed, så du er sandsynligvis logget ind alle mulige steder, hvor du har glemt at logge ud igen.

Læs også

Chokerende udmelding: Har 12-årig datter

Det ville forklare, hvorfor visse tv-serier og film bliver ved med at dukke op i dit feed, når du er ret sikker på, at du aldrig har set nogen af ​​dem.

Hvis du nogensinde har logget ind på streamingtjenesten hos en ven eller delt en konto med en, der nu er din eks, vil du kende til, at en anden ser noget på din profil.

Nu har Netflix lanceret en ny funktion, hvor du kan tjekke alle de enheder, din konto i øjeblikket er logget ind på, og logge dig selv ud igen, og smide alle ud, du ikke vil have på.

Med det temmelig tørre navn 'Administrer enhender' lanceres den nye Netflix-funktion med mulighed for at tjekke, hvilke enheder du er logget ind på, hvor i verden de er, og hvornår du sidst så noget på den.

Den nye funktion, som er tilgængelig for web-, iOS- og Android-brugere, giver dig mulighed for at logge ud af enhver enhed, du er logget ind på, ved et klik på en knap. Det skriver LADbible.

Mange mennesker har sagt, at det er 'på tide', at Netflix introducerede en funktion som denne og sagde, at det var 'underligt', at streamingtjenesten ikke allerede havde dette.

Læs også

Hver anden oplever fejl på lønsedlen: Her er 5 råd der sikrer dig mod fejl

 

 

 

 

 

Dagens Gossip