Nu bliver det sat til salg: TV 2-bolig kan blive din

TV 2 DANMARK © (copyright TV 2)

Husene fra Sommerdrømme 2020 kommer nu til salg.

I morgen aften ruller finalen af Sommerdrømme 2021 over skærmen på TV 2. Fire par har gennem otte programmer kreeret deres drømmesommerhus ved en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst på Falster. De kæmper alle sammen om at vinde deres drømmehus til to millioner kroner.

Læs også

DR-vært afslører: Står midt i behandling

Men der er kun ét vinderpar, og det efterlader spørgsmålet: Hvad skal der ske med de andre huse efterfølgende?

For husene fra første sæson i 2020, som blev optaget i Hvide Sande, kommer der nu afklaring.

De er nemlig sat til salg. Husene, som ligger smukt trukket op i klitterne i Hvide Sande på den jyske vestkyst, blev igennem 8 intense uger renoveret af 4 makkerpar og er siden blev grundigt gennemgået af professionelle håndværkere, så de nu står klar til åbent hus d. 30. maj.

Alle huse er til salg

8 ugers knoklen for deltagerne kulminerede, da Cassia og Charles Christensen vandt hovedpræmien i 2020. 

De 3 andre par som deltog i programmet, måtte nøjes med oplevelsen og fik ikke lov at beholde husene, de havde svedt, blødt og grædt over. Og det betyder, at sommerhusene i Hvide Sandes nu sættes til salg. Vinderparret har, efter et år med sommerhuset, ligeledes valgt at overdrage nøglerne til nye ejere.

Indehaver af LokalBolig Ringkøbing, Mikael Skaaning Sørensen, glæder sig til at sælge boligerne.

“Det er fedt at få lov at sælge noget, som er lidt udover det sædvanlige og noget, som folk har en holdning til. Også fordi det er nogle virkelig flotte huse og skønt område, der på det seneste er blevet endnu mere populært blandt køberne. Det skyldes helt sikkert også, at store dele af Danmark fulgte med i Sommerdrømme, og at TV 2 i øjeblikket sender den spændende krimiserie, Hvide Sande. De to programmer betyder, at mange mennesker har fået øjnene op for Hvide Sande, hvilket jeg - som født og opvokset her - jo kun synes er området fortjent,” lyder det fra Mikael Skaaning Sørensen.

Interesserede købere behøver ikke frygte lappeløsninger og håndværksmæssige overspring hist og her som følge af tidspresset på deltagerne. Scanlux har efterfølgende hyrede professionelle håndværkere til at gå arbejdet grundigt efter i sømmene.

Sommerhusene på Dakotavej i Hvide Sande vises i første omgang frem til et åbent hus arrangement d. 30. maj fra 11-14. Det kan du læse mere om her. 

Læs også

Cana Buttenschøn deler hudløst ærligt billede