Nu er det slut: TV2 giver stafetten videre

Skrevet af Mathias Madsen

16/03/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En æra hos tv-kanalen TV2 er slut.

Mest læste i dag

TV2 dyster dagligt med DR om at være Danmarks mest sete tv-kanal, og den populære kanal udgør sammen med DR Danmarks to såkaldte 'public service'-kanaler. 

Tv-kanalen så første gang dagens lys i 1986, hvor dens opgave var at gøre op med DR's monopol, og danskerne tog den hurtigt til sig. 

I 2000 udvidede kanalen med en søsterkanal kaldet TV2 Zulu, og siden er adskillige søsterkanaler såsom TV2 Fri og TV2 Charlie kommet til. 

Nu er det dog slut med den ældste af søsterkanalerne. 

TV2 har nemlig meldt ud, at det fremover er slut med ungdomskanalen TV2 Zulu, som i stedet bliver en del af TV2 Echo, og det betyder, at TV2 overlader "styringen" af adskillige fiktive karakterer til andre. 

Det gælder blandt andre den populære karakter Jeppe K. fra satire-programmet 'Danish Dynamite'. 

Det kan man læse i et opslag på den liderlige ejendomsmæglers egen Facebook-side, hvor TV2 blandt andet skriver: "TV2 overdrager al administration af profilen til Magnus Millang og Martin Høgsted, således profilen fremadrettet alene administreres af dem. [...]."

Og Jeppe K., der er skabt af netop komikerne Magnus Milang og Martin Høgsted, er ikke den eneste, som TV2 har "sendt på gaden."

Samme opslag har tv-kanalen nemlig lavet på en lang række andre fiktive karakterers Facebook-sider. Blandt andet dukken Claes fra programmet 'Claes the roommate', hvilket man kan læse i opslaget herunder: