Ny dansk film kommer godt fra start: Ikke set bedre længe

Foto: Shutterstock

Paprika Steens nye film "Fædre og mødre" er kommet rigtig flot fra start.

Paprika Steen er kendt for at have medvirket i en masse store danske film, for eksempel “Den eneste ene”, “Festen” og “Den skaldede frisør”.

Som skuespiller er hun altså ret så erfaren. Med tiden har Paprika fået interesse for instruktørvirket, og hun er derfor i øjeblikket aktiv med en ny film kaldet “Fædre og mødre”.

Læs også

Lina Rafn på badehotel med bandet: ‘Lufter’ brysterne

En film, som det danske publikum fra start af har haft stor interesse for.

Siden premieren i torsdags har filmen solgt hele 61.104 billetter - og når man tilføjer snigpremierebilletter, så er filmen allerede oppe på 68.220 solgte biografbilletter efter premiereweekenden.

Rigtig flotte tal, som er de bedste i 2022.

Vi skal tilbage til august sidste år for at finde en dansk film, der har solgt flere billetter i premiereugen. Her tog “Ternet Ninja 2” hele landet med storm.

De flotte seertal for den nye film er da også noget, som glæder Paprika Steen. I en pressemeddelelse udtaler hun følgende:

- Jeg er rørt over, at så mange har set filmen i weekenden. Jeg har fået mange, mange beskeder om, hvad filmen betyder for dem, og hvor meget de kan genkende sig selv og andre i filmens persongalleri. Det betyder noget, at filmen gør indtryk. Det er jo en film, der rammer lige ned i noget, de fleste har eller skal prøve. At være forældre til et skolebarn. Det at kunne både grine og græde af, hvor tossede vi er. Og så også tilgive os selv. Jeg er glad og taknemmelig for, at filmen bliver set.

Filmen har mange kendte navne med, herunder Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann og Rasmus Bjerg

 

Herunder kan du se trailer til filmen:

 

Læs også

DMI melder om -15 grader i Nuuk: Usædvanligt koldt

 

 

Dagens Gossip