'Nybyggerne'-par skal af med vinderhus: Derfor sælger vi det

Foto: Instagram.

Parret har erkendt, at de må af med huset.

Tilbage i januar afslørede Mads Taiki og Ida Holm, at de bliver forældre i 2021. Parret, der vandt TV2-programmet Nybyggerne i 2019, skal have en dreng til sommer.

Læs også

TV-par afslører glædelig nyhed

Det er også en af grundene til, at de vil af med det hus, de vandt for to år siden. 

“Vi udvider både på virksomheds- og familiefronten, og vi må erkende, at vores behov ændrer sig. Vi har elsket de to år, vi har boet her, og det har bestemt ikke været en nem beslutning, for der ligger mange følelser i de her mursten! Vi kan dog mærke, at det er rigtig for os at rykke videre nu,” skriver Ida Holm i et opslag på sin Instagram-profil.

Boligen er sat til salg til 2.195.000 kroner, og det er ejendomsmæglerkæden EDC, der har fået til at opgave at sælge vinderhuset, der er placeret i Dronningborg tæt ved Randers.

Parret har endnu ikke fundet deres nye hjem. I en kommentar til opslaget skriver Ida Holm, at det måske bliver Aarhus, at parret rykker til. Men intet er sikkert.

“Vi har ikke lagt en 100% fast plan. Det gør vi, når huset engang bliver solgt,” skriver hun. 

Du kan se parrets hjem, der er til salg, her.

TV 2 gør det igen

Det var tilbage i 2019, at parret vandt TV 2-programmet Nybyggerne, og de fik overrakt nøglerne til deres nye hjem ved Randers af værten Emil Thorup. 

Siden da har Christian Degn overtaget værtsrollen, og i den seneste sæson stod han i spidsen for boligprogrammet. Han har afsløret, at han i den kommende sæson også er vært. 

Det kan du læse meget mere om i denne artikel:

Læs også

Christian Degn med godt nyt: Jeg gør det igen

 

 

 

Dagens Gossip