Overtager efter X Factor: TV 2 klar med LEGO Masters i aften

Foto: Shutterstock.com.

Det nye program har premiere i aften.

Sidste fredag var der finale i X Factor, og det betyder, at sendefladen fredag aften er ledig. 

TV 2 er derfor klar med ny, danskproduceret fredagsunderholdning til hele familien – nemlig LEGO Masters.

Læs også

93-årige Simone bliver anholdt på sin fødselsdag: Naboer i chok

Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

“LEGO Masters har alt det, man har brug for til en underholdende fredag aften, og med fantastiske og legesyge Victor Lander som vært kan seerne glæde sig til at blive ført igennem LEGO-byggernes fantasifulde og inspirerende selskab. Det bliver sjovt, nyt og anderledes, og alle kan være med,” siger TV 2s kanalchef, Dorthe Thirstrup.

LEGO Masters-vært er Victor Lander, der er skuespiller og standupkomiker. I 2014 var Victor et af de tre nye talenter i ’ZULU Comedy Galla’ og har siden blandt andet stået bag onemanshowet ’Victor flygter hjemmefra’.

Deltag i konkurrencen om Lego Masters her

Otte par kæmper

I programmet kæmper otte par, der alle er særligt dygtige til at bygge med LEGO-klodser, om den samlede sejr, når de i otte programmer kaster sig over klodserne og skaber fascinerende byggerier. Søren Dyrhøj, der er Senior Designer i LEGO-koncernen, er programmets dommer.

Victor Lander, vært, Søren Dyrhøj, dommer, 'LEGO Masters'. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Programformatet LEGO Masters har haft stor international succes i lande som England, Australien, Holland, Frankrig, Sverige og USA, og nu kommer programmet så til LEGO-klodsens hjemland. 

Her kan du se deltagerne:

Frederik (tv) er 31 år og bor i København. Magnus er 30 år og bor i Hørning. De er bedste venner fra gymnasiet. Magnus har en bachelor i arkitektur, mens Frederik er civilingeniør inden for Design & Innovation.

Frederik (tv) er 31 år og bor i København. Magnus er 30 år og bor i Hørning. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Albert (tv) på 20 år er fra Espergærde, og Frederik, 27 år, kommer fra Frederikshavn, men bor i Aarhus. Albert holder sabbatår og underviser blandt andet unge i 3D-design. Frederik er arkitektstuderende.

Albert (tv) på 20 år er fra Espergærde, og Frederik, 27 år, kommer fra Frederikshavn, men bor i Aarhus. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Kim (tv) på 38 år er fra Aars, og Tomas, 34 år, er fra Thisted. De kender hinanden fra LEGO-miljøet. Kim arbejder som Electrical Design Manager. Tomas er delingsfører i Beredskabsstyrelsen.

Kim (tv) på 38 år er fra Aars, og Tomas, 34 år, er fra Thisted. De kender hinanden fra LEGO-miljøet. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Lasse (tv) på 36 år bor i Nürnberg, mens Esben, 38 år, bor i København. De er tidligere konkurrenter i byggekonkurrencer i LEGO-fanmiljøet, men kæmper nu sammen i programmet. Lasse arbejder inden for IT, mens Esben arbejder med data i Københavns Lufthavn.

Lasse (tv) på 36 år bor i Nürnberg, mens Esben, 38 år, bor i København. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Marvin (tv) på 34 år er fra Aarhus, og Jonas, 41 år, er fra København. Marvin sælger brugte LEGO-klodser, mens Jonas er klubpædagog.

Marvin (tv) på 34 år er fra Aarhus, og Jonas, 41 år, er fra København. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Lisanette (39 år) og Nick (37 år) er kærester og bor i Randers. Lisanette er uddannet skovarbejder og naturterapeut, og Nick arbejder med destinationsudvikling og er tidligere teatermaler.

Lisanette (39 år) og Nick (37 år) er kærester og bor i Randers. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Kim (tv) på 56 år og Rune på 22 år er far og søn fra Hvidovre. Kim ejer en planteskole, Rune er plastmagerlærling.

Kim (tv) på 56 år og Rune på 22 år er far og søn fra Hvidovre. Kim ejer en planteskole, og hans LEGO-styrker er huse, landskab og middelalderen.  Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Tina (tv) er 52 år og fra Lunderskov, og Sofie, 51 år, er fra Dronninglund. De to veninder mødte hinanden, da de begge arbejdede på LEGO for mange år siden. Tina er freelance illustrator og grafikerm mens Sofie er freelance industriel designer.

Tina (tv) er 52 år og fra Lunderskov, og Sofie, 51 år, er fra Dronninglund. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

 LEGO Masters har premiere på TV 2 PLAY og TV 2 fredag 16. april klokken 20.00. Finalen sendes fredag 28. maj på TV 2 PLAY og fredag 4. juni på TV 2.

Det par, der vinder LEGO Masters, vinder æren og det store LEGO Masters-trofæ. Derudover vil vinderparret blive bygget i LEGO-klodser, som udstilles i Miniland i LEGOLAND Billund. Kreationerne fra de tre finalepar udstilles i LEGO House i Billund.

Læs også

Kæmpe genåbning: Danmark åbner før tid

 

 

 

Dagens Gossip