Per Pallesen afslører nøglen bag det store vægttab: "Det er ligetil"

Foto: Bo Nymann/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Per Pallesen har gennemgået et stort vægttab uden at gøre det helt store.

Per Pallesen er for de fleste danskeres vedkommende nok mest kendt som ansigtet bag ‘Tjener Boldt’ i den storhittende serie ‘Matador’ fra 1978. Pallesen er netop fyldt 80 år, og alderen til trods, så er den folkekære skuespiller fortsat i fuldt hopla.

Han kan nemlig efter et større vægttab spænde livremmen ind en ekstra gang eller to. Per Pallesen har faktisk tabt hele 23 kilo, og det er ikke ved at have løbet flere gange i ugen eller omlægge kosten fuldstændig.

Læs også

Putin afslører: Derfor gik vi ind i Ukraine

Overfor Billed-Bladet har skuespilleren, som blandt andet har spillet med i ‘Olsenbanden’ og ‘Piger i trøjen’ afsløret, hvad han har gjort for at tabe sig.

“Jeg er gået fra 116 til 93 kilo, fortalte Per Pallesen, som altså har tabt sig 23 kilo. og kunne samtidig afsløre hemmeligheden bag det store vægttab – som faktisk er meget ligetil: Tit spiser man jo lige lidt ekstra, fordi det smager godt. Men når sulten er stillet, så stopper jeg med at spise, siger han og tilføjer:

“Men at stoppe med at spise, når jeg ikke længere er sulten – det er sådan jeg har tabt mig”.

Den runde fødselsdag blevet fejret i flot stil med en stor fest i Korsbæk på Bakken, som efterligner den by, skuespillet i Matador foregår i.

Blandt gæsterne var blandt andet Malene Schwartz, som også spiller en stor rolle i Matador.

Desuden deltog den store Bakke-legende Ulf Pilgaard, som i flere årtier årligt har medvirket i ‘Cirkusrevyen’, som altså også vises på Dyrehavsbakken.

Læs også

Herlufsholm-forældre raser mod Mette Frederiksen

 

Dagens Gossip