Peter Ingemann er snart tilbage på tv-skærmen igen: Nyt program på vej

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix.

Peter Ingemann er tilbage.

Mange har set Peter Ingemann udfolde sig på tv-skærmen på programmer som ‘Hammerslag’, ‘Størst’ og ‘Ingemann og jerntæppets fald’.

Normalt er den folkekære journalist garant for at lokke mange seere til sine programmer.

Læs også

'Usædvanligt mange smittetilfælde' får nu myndighederne til at advare: Vær opmærksom på dette

Og hvis du er en af dem, som har savnet se Peter på skærmen, så er der godt nyt. Han vil nemlig snart atter være at finde på TV 2 igen.

Denne gang er det i et nyt program, som vil finde sted på solskinsøen Bornholm.

Her vil Ingemann - som han tidligere har gjort langs den jyske vestkyst - køre på motorcykel fra Rønne til Allinge og udforske øens historie.

– Der er højt humør og gode grin, når han på første etape fra Rønne til Allinge møder en meget tunnelbegejstret dame, dykker ned i Bornholms barske historie og spiser frokost med en gammel ven på klipperne ved Allinge, sådan skriver TV 2 om den første del af programmet.

I den anden del får Peter Ingemann selskab af en clairvoyant, hvor Peter skal på en såkaldt ‘åndelig’ rejse.

– Peter Ingemann tager hul på anden etape af sin bornholmerrundtur. En clairvoyant tager ham på en indre rejse, mens rejsen rundt på klippeøen byder på møder med gamle fiskere, en guldsmed, en sommerfuglejæger og tre modige, skriver TV 2 om programmet ifølge Newsner.

Det første program udkommer på TV 2 Play den 20. juni klokken seks om morgenen, mens det andet program kan ses på TV 2 samme dag klokken 20 om aftenen.

Læs også

Kvinde tog hjem til date: Hvad hun fandt på badeværelset, afslørede hans hemmelighed

 

Dagens Gossip