Peter Ingemann jubler: “Ny rekord”

Peter Ingemann hilser på nogle af de lokale på vej fra Hanstholm til Vejlby Klit her i programmet "Ingemann og Vestkysten" Foto: Heartland/ TV 2.

“Jeg er meget glad og stolt,” lyder det fra TV 2-værten.

Det var sidste etape af knallerteventyret Ingemann, Fyn & Lolland-Falster, der kørte over skærmen i går aftes.

Læs også

Peter Ingemann melder ud: "Det er slut"

Nu kan Peter Ingemann se tilbage på en programserie, som mange danskere har været vilde med. Fakisk har programmerne trukket så gode seertal, at det er ny rekord. 

“De syv programmer er nu sendt, og vi sluttede på et gennemsnit på 45 procent af seerne (og der er altså ca 30 danske kanaler til at deles om de sidste 55 procent). Det er vildt flot, og det gør serien fra Fyn og de andre øer til den mest sete af de 4 sæsoner, vi har lavet indtil nu,” slår Peter Ingemann fast og siger samtidig tak til seerne. 

“Så tusind tak for jer, og jeg lover, at knallerten i den grad bliver trukket frem igen, og der bliver sat et nyt bånd i kameraet. Jeg er klar,” skriver han i opslaget på sin Instagram-profil. 

Foto: Instagram.

Har en drøm

Det var sidste etape af knallerteventyret, der kørte over skærmen i går aftes. Det betyder, at den populære vært nu skal finde på noget nyt. 

“Jeg ved, at jeg skal lave flere programmer om historie. Både herhjemme og i udlandet,” slår Peter Ingemann fast i et tidligere Instagram-opslag. Men han har også en drøm om at vende tilbage til noget, der ligger hans hjerte nær. 

“Jeg går altså også med en stor drøm, helt nede i maven, om - igen - at lave et program om boliger. Huse, lejligheder, flotte villaer, ruiner, og alt derimellem. Jeg elsker det hele,” fortæller han.

Foto: Instagram.

Fra 2003 til 2013 var Peter Ingemann vært på DR-successen Hammerslag, og nu drømmer han om at lave flere boligprogrammer.

Læs også

Lisbeth Østergaard forklarer: Derfor er jeg allerede vaccineret

 

 

 

Dagens Gossip