Petra Nagel om tv-program: "Jeg er så stolt"

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

'Go' Aften Live'-værten jubler over tv-program.

Det er ikke længe siden at sæson 2 af TV2’s realityprogram ‘Bachelor’ rullede over skærmen. Her var der i forhold til den første sæson flere forskelle.

For det første var der hele to mænd, som kvinderne kunne vælge i mellem. Dernæst var netop kvinderne også mere i fokus end i den første sæson, hvilket har været til stor glæde for Petra Nagel, som har været vært i begge sæsoner af ‘Bachelor’.

Læs også

Solgt i Netto-butikker over hele landet: Pitabrød tilbagekaldes

Det fortalte hun torsdag aften, hvor hun var til Zulu Comedy Galla sammen med sin kollega fra ‘Go’ Aften Live’, Lasse Sjørslev.

Foto: Instagram

- Jeg har været så glad og stolt over det program, siger Petra Nagel til Ekstra Bladet.

For selvom programmets princip er 17 kvinder, som dater to mænd, så har Petra Nagel ikke længere en følelse af, at folk ser programmet som noget gammeldags, hvor de to mænd 'bare' får lov til at date de 17 kvinder.

- Den store forskel har helt klart været, at det ikke længere handler om mændene, det handler om kvinderne nu. Jeg er så stolt af kvinderne, der har været med.

Petra fortæller desuden, at planen oprindeligt ikke var at kvinderne skulle blive veninder frem for konkurrenter.

- Lige siden, de trådte ind i huset, har de bare sådan passet på hinanden, søstersolidaritet, løftet hinanden og heppet på hinanden, det har vi intet haft med at gøre.

I den netop overståede sæson endte Kasper med Helena og Phillip med Frederikke. Begge par er i dag kærester.

Læs også

Far tager billede af højgravid kone på stranden, men pludseligt dukker der noget uventet op i baggrunden

 

Dagens Gossip