Ronnie og Jill lever af hvidt brød med Nutella: ‘Vi har ikke råd til andet’

Foto: TV3

Ronnie lider af sukkersyge, så han har ikke godt af den søde kost.

Kæresteparret Jill og Ronnie har store problemer med deres økonomi. Derfor spiser de begge meget franskbrød med nutella. De synes nemlig ikke, at de har råd til at købe andet.

Men eksperterne Carsten Linnemann og Mette Reissmann er ikke overbeviste, da de besøger parret i deres lejlighed i Odense i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’.

Læs også

Danske Stina er startet på 23 uddannelser for at få SU: Har ikke gennemført én eneste af dem

Da de kigger nærmere på Jill og Ronnies økonomi viser det sig nemlig, at deres madpost er høj. Samtidig spiser parret fastfood for 1.500 kroner hver måned.

Derfor mener eksperterne, at Jill og Ronnies økonomiske forklaring på den uhensigtsmæssige ernæring er en dårlig undskyldning. Ronnie har desuden sukkersyge, hvilket ikke bliver bedre af, at han spiser, som han gør.

Læs også

Hvis parrets økonomiske udfordring skal løses, bliver de nødt til at skrue ned for deres forbrug. Men det er ikke let at beslutte, hvor der skal spares, når man er glad for både kæledyr og køretøjer.

Mød Jill og Ronnie i videoklippet lige herunder og se, om det lykkes for eksperterne at få styr på parrets økonomi i ‘Luksusfælden’ i aften klokken 20.00 på TV3.

 

 

Dagens Gossip