Rygterne svirrer: Skal han være den næste James Bond?

Foto: Netflix

I går blev der overrakt Golden Globe-priser til nogle af verdens største skuespillere. En af vinderne kan meget vel blive den nye James Bond.

Den britiske superagent, 007, er en af de mest ikoniske roller, som en mandlig skuespiller kan få. Daniel Craig der senest har spillet James Bond, lagde karakteren på hylden, men valgte alligevel at tage en ekstra film med, som er planlagt til at udkomme i 2020.

Det bliver dog den sidste film James Bond-film for Daniel Craig, der derefter må overlade faklen til en anden håbefuld skuespiller.

Mange skuespillere har været sat i forbindelse med den prestigefyldte rolle, hvor Tom Huddleston, der bedst er kendt for sin rolle som Loki i Thor og Avengers-filmene har været det bedste bud. Den mørke skuespiller Idris Elba har ligeledes været rygtet til rollen, hvor han således ville være den første mørke James Bond. Senest har der også været snak om, at man skulle have en kvinde til at spille James Bond, men de rygter blev hurtigt skudt ned.

David Budd kan meget vel blive den nye James Bond - Foto: Netflix

Bodyguard stjerne kan blive den nye James Bond

Nu peger alt dog på, at det bliver Bodyguard-stjernen Richard Madden, der bliver den nye James Bond. Skotske Richard Madden der også har en fortid i Game of Thrones, har senest spillet politimanden David Budd i den seneste hitserie Bodyguard på Netflix.

I denne rolle vandt han i går den prestigefyldte Golden Globe titel, bedste skuespiller i en TV-dramaserie, og det har pustet endnu mere til de gløder, der allerede var.

Bookmakerne har ham som klar favorit til at blive den næste James Bond, mens hans Bodyguard-kollega Pippa Haywood heller ikke er i tvivl om, at han ville være den rette Bond.

”Det bliver interessant at se, hvilke valg Richard kommer til at tage, men hele landet ved, hvilken fantastisk skuespiller han er, og han har så mange forskellige sider, han kan vælge. Inklusive Bond,” lyder det fra skuespillerinden ifølge Daily Mail der tilføjer:

”Hele landet vil have ham til at spille Bond,”

Bodyguard der i den indtil videre eneste sæson består af seks afsnit, er den mest sete dramaserie siden 2002 i England. Serien har også hittet på Netflix, hvor den kan ses netop nu.

Daniel Craig er den seneste til at indtage rollen som James Bond.

 De har spillet James Bond

Med filmen i 2020 er der i alt blevet lavet 25 James Bond-film, og der har været seks forskellige James Bond-skuespillere.

Sean Connery var den første, og han indspillede seks film, hvor den første var Dr. No i 1962.

George Lazenby optrådte kun som James Bond i en enkelt rolle, da han spillede 007 i 1969 i filmen: On Her Majesty’s Secret Service.

Roger Moore er den skuespiller, der har indspillet flest James Bond-film. Det er blevet til syv af slagsen, hvor den første var Live and Let Die fra 1973, og den sidste var A View To Kill i 1985.

Tim Dalton indspillede to James Bond-film, hvor den første var The Living Daylights i 1987, og den sidste var Licence to Kill i 1989.

Pierce Brosnan formåede at indspille fire film, hvor den mest populære var den første og ikoniske, Goldeneye fra 1995. Den sidste film han indspillede, var Die Another Day i 2002.

Daniel Craig har indtil videre indspillet fire James Bond-film, hvor hans første var Casino Royale i 2006, der blandt andet inkluderede Mads Mikkelsen i rollen som skurken. Den sidste film i rækken var Spectre fra 2015, men der kommer en femte i rækken fra Daniel Craig, når han er med i den 25. James Bond-film, der pt. Har titlen, Bond 25.

Hvem der skal være James Bond derefter, er der ingen der ved, men meget peger altså på David Budd. Hvad mener du? Skal David Budd være den næste James Bond i rækken?

Læs også

Nyt studie: En tur på vandpiben svarer til at ryge en hel pakke cigaretter

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip