Så sker det: I aften vender DR-hit tilbage

Foto: Shutterstock.com

Programmet har premiere i aften klokken 20 på DR1 og kan ses allerede nu på DRTV.

Pernille, Morten, Samantha, Carsten, Christina, Michael, Jonna, Daniel, Mette, og Michael.

Læs også

Endnu en kendis er afsløret: Skal være med i ‘Vild med dans’

Det er navnene på de 10 deltagere, der er med i den nye sæson af ’Gift ved første blik’, som har premiere i aften klokken 20.00 på DR 1.

Det er 7. gang, at et ekspertpanel matcher en række singler på baggrund af personlighedstests, psykologsamtaler og hjemmebesøg. Parrene bliver derefter gift uden at have mødt hinanden på forhånd. I de følgende fem uger skal parrene leve tæt sammen, og når ugerne er gået, skal de vurdere, hvorvidt de har lyst til at blive sammen.

Igennem seks sæsoner fordelt over de seneste otte år er 24 par blevet matchet, og fire par er stadigvæk sammen den dag i dag

For at højne succesraten har programmet i år valgt at indføre en række nye eksperter og tiltag. Det betyder, at eksperterne har større fokus på at finde de gode match på den korte bane, samt at det videnskabelige fundament for eksperimentet bliver stærkere. Blandt andet er der denne gang en adfærdspsykolog med som matchmaker.

“Vores matching har i de tidligere sæsoner haft varieret succes. Hvert år udvikler og tilpasser vi vores matchingmetode – det gælder også for den kommende sæson. Ved at matche parrene på en anden måde og få nogle nye eksperters øjne på processen, håber vi at se flere par, som holder sammen i længere tid, “ siger redaktør for ’Gift ved første blik’, Stine Preem, i en pressemeddelelse fra DR.

Her er årets deltagere

300 danske singler sendte tidligere i år en ansøgning ind til programmet. Herunder kan du se to af deltagerne, og de resterende otte kan du læse mere om hos DR.dk. 

Morten, 45 år, selvstændig, bor i Søborg. Foto: DR.

Morten, 45 år, selvstændig, bor i Søborg 

“Jeg sad i coronatiden og tænkte: "Vi må ikke gå ud, jeg kan ikke møde mennesker, jeg må ingenting." Jeg var ikke lige klar over, hvordan jeg skulle finde mig en kæreste, så derfor tilmeldte jeg mig,” lyder det fra Morten, der er en af de nye deltagere.

Michael, 36 år, lærer, bor i Rudkøbing, Langeland. Foto: DR.

Michael, 36 år, lærer, bor i Rudkøbing, Langeland

Michael blev skilt for fem år siden, og “dating på Tinder er ikke blevet til noget seriøst”, så han håber, at han ved hjælp af eksperterne kan finde den helt store kærlighed. 

Om det lykkes Morten, Michael og de otte andre singler at finde kærligheden, det får seerne svar på i den nye sæson af 'Gift ved første blik', der har premiere i aften klokken 20 på DR1 og kan ses allerede nu på DRTV. 

Læs også

Sofie Linde afslører i nyt DR-program: Har valgt at trække sig

 

 

 

 

Dagens Gossip