Sarahs operation gik fuldstændig galt: 'Mine bryster ligner to kaffeposer'

Foto: TV3

Sarah håber, at eksperterne fra Mit plastikmareridt kan rette op på hendes mislykkede brystoperation.

Efter at have ammet to børn, besluttede Sarah sig for tre år siden for at tage til Polen og få lavet en brystforstørrende operation. 

- Jeg fik to børn - to drenge med fire års mellemrum. Og jeg har ammet dem begge to. Så jeg stod tilbage med ingenting efterfølgende og havde et inderligt ønske om at få lavet en brystoperation, siger Sarah.

Hun fik lavet et brystløft og en forstørrende operation, men efter et års tid, begyndte Sarahs barm at hænge mere og mere. Da hun kontaktede klinikken, viste det sig, at kirurgen ikke længere var ansat der.

Læs også

Rune udviklede kvindelignende bryster som teenager: Skjuler sin krop for kollegerne

Da Sarah blev mor til sit tredje barn - en lille datter - gik det rigtig galt. Sarah forsøgte at amme den lille pige, men inden for de første par dage, fik hun infektion i huden og inde i brystet.

Derfor blev hun nødt til at stoppe med sin amning.

Nu står Sarah tilbage med nogle bryster, som hun synes, ser helt forkerte ud. Faktisk mener hun selv, at hendes bryster ligner to kaffeposer med implantater.

Mød Sarah i videoen lige herunder og se, om kirurgerne kan tilbyde at hjælpe hende, når TV3 viser ugens afsnit af Luksusfælden i aften klokken 20.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip