Se den vilde forvandling: 'We're the Millers'-stjerne spiller med musklerne

Foto: Shutterstock

Will Poulter har i den grad gjort noget ved størrelsen på sine overarme, siden hans medvirken i blandt andet 'We're the Millers'.

Det er ikke usædvanligt, at skuespillere ser helt uigenkendelige ud, fordi de har ændret udseende i forbindelse med en rolle. 

Nogle gange skyldes det make-up og udklædning - hvilket for eksempel gør sig gældende for Anders W. Berthelsen i filmen 'Bamse' og for Bradley Cooper i filmen 'Maestro' - og andre gange er det simpelthen skuespilleren, der har brugt tid og kræfter på at ændre sin krop. 

Læs også

Bedemænd møder stor kritik for detalje under dronningens sidste rejse: Nu taler de ud

Af og til ændres skuespilleres kroppe til den mere usunde og tykkere side, men det må i den grad siges ikke at være tilfælde for Will Poulter i forbindelse med optagelserne til 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'. 

Han har nemlig valgt at 'gå den anden vej' og har tydeligvis brugt tid i træningscenteret på at få større overarme. 

Det kan man se på billeder, som er blevet delt på Instagram.

Foto: Instagram / @willpoulterupdates

Her har en fanside delt billeder af Poulter på Ibiza, og hans krop må siges at være i noget bedre form, end de har været før i tiden. 

Foto: Instagram / @willpoulterupdates

Poulter er bedst kendt fra sine hovedroller i film som 'The Maze Runner' og 'We're the Millers', men skal som nævnt også spille med i Marvel-succesen 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'.

Sådan så Will Poulter ud i 2013 / Foto: Shutterstock

 

Læs også

Mysteriet om pumaen i Vejle fortsætter: Nu kommer ekspert med sit bud

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip