Seere raser over DR

Foto: Shutterstock.

Det er langt fra alle, der synes, at det var på tide at prøve noget nyt.

“Det bliver desværre ikke længere mig, der skal kæmpe for guld til Danmark. DR har besluttet, at jeg er færdig som Eurovision kommentator.”

Læs også

Godt nyt til Ikea-fans: Her åbner nyt varehus

Sådan skrev Ole Tøpholm i en Facebook-opdatering 8. april. Siden 2011 har han været DRs kommentator ved Eurovision Song Contest, men i år valgte DR at skifte ham ud.

I går blev semifinalen i sangkonkurrencen endestationen for Danmark. Fyr & Flamme sprudlede af energi på scenen, men sangen “Øve os på hinanden” fik ikke overbevist nok tv-seere om, at det danske bidrag fortjente en plads i finalen lørdag.

“Tøpholm tilbage”

At finalen bliver uden Danmark, delte DR på sin Facebook-side torsdag aften, da det stod klart, at Fyr & Flamme ikke gik videre. Det fik folk til tasterne. Mange delte deres holdning til den danske præstation, men der var flere, der rettede sig imod DR og deres valg om at droppe Ole Tøpholm.

"Øv øv. Håber vi kommer stærkt tilbage næste år, dog på engelsk! Og forhåbentlig med andre kommentatorer,” skriver en Facebookbruger, der bliver bakket op af en anden:

“Ja med Ole retur ved roret.”

“VI VIL HAVE TØPHOLM TILBAGE,” skriver en anden med store bogstaver.

“Vi savner vores gode gamle kommentator Ole Tøpholm, han ved, hvordan man kommenterer og ærlig talt, så gik det ikke ret godt for de nye,” skriver en Facebook-bruger, der heller ikke er tilfreds.

Det er radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech fra radioprogrammet ‘Fonk!’ på P4, der har overtaget rollen fra Ole Tøpholm, men faktisk fik Ole Tøpholm jobbet efter Nicolai Molbech.

Hos DR er der ikke samme kritik af de nye kommentatorer. 

“Ole gjorde det fuldstændigt fantastisk. Der var slet ikke noget galt med det, vi ville bare gerne trække det i en anden retning. Og jeg må sige, at de to nye har gjort det fuldstændigt fantastisk. Og jeg noterer mig også, at mange er glade for dem,” siger Jan Lagermand Lundme, der er underholdningsredaktør i DR til Ekstra Bladet. 

Læs også

Puk Elgård deler sørgelig nyhed