Skønt øjeblik: Kassemedarbejder giver mor en pause fra grædende baby

Emil Ryttergaard

386 uger siden

|

22/02/2017
TV
Foto: privat foto
Foto: privat foto
Under en indkøbstur blev engelske Lauren Walkers lille dreng så begejstret for kassemedarbejderen, at han fik lov til at komme over i armene på ham og hjælpe ham med at scanne varerne ind.

Dagens topnyheder

Det er ikke nemt at handle ind, når man har små børn med på slæb. 

Enhver forælder ved, at de sene eftermiddagstimer er fyldt med fristelser. Både børn og forældre er trætte efter en lang dag, og en tur i Netto kan hurtigt udvikle sig til en frustrerende oplevelse, gråd og plageri.

Det oplevede den 23-årige frisør Lauren Walker også, da hun skulle ud at handle med sin mor og lille søn Alistair Findlay i byen Uddingston i Glasgow, England.

- Vi var ude at handle, hvor en sød medarbejder allerede havde sagt hej til min søn. Vi var næsten blevet helt færdige med at handle, da min søn blev urolig, så vi besluttede os for at gå til kassen, siger Lauren Walker til Dagens.dk. 

Her sad den mandlige medarbejder nu i kassen, og han kunne genkende den lille dreng, der sad uroligt i sin mors arme. 

- Da vi kom op til kassen, kunne min søn genkende medarbejderen og begyndte at vinke og sige hej til manden. Da han sad og scannede varerne ind, rakte han armene ud mod min søn, som jeg gav ham, hvorefter han holdte ham, mens han scannede resten af varerne ind, siger Lauren Walker. 

Foto: Privat foto

Foto: Privat foto

Mens Lauren Walkers mor hjalp med at pakke varerne, optog Laura Walker kassemedarbejderen, der sad med hendes søn på den ene arm og scannede varerne ind med den anden.

Lille Alistair Findlay var dybt optaget af, hvad kassemedarbejderen lavede - og glemte alt om, at han var træt og ked af det.

- Jeg besluttede mig for at filme episoden, da kassemedarbejderen gjorde en ekstra indsats for at hjælpe os. Jeg var totalt overrasket over, at han gjorde det, men det mindede mig om, at der stadig er rigtig søde og rare mennesker i denne verden, siger den 23-årige mor til Dagens.dk.  

Foto: Privat foto

Se den søde video øverst i artiklen. 

Det er i øvrigt ikke altid nemt at være mor. Da en 18-årig ung mand var flyttet hjemmefra, fik han pludselig en mystisk kasse sendt fra sin mor. Da han åbnede den, gik et lys op for ham