Snart vender Melvin tilbage

Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix

Torsdag den 9. september er der sæsonpremiere.

9. september kl. 21.30 ruller fjerde sæson af tv-serien ‘Sunday’ over skærmen. Det ser Melvin Kakooza utrolig meget frem til, som igen indtager rollen som kenyanske Sunday.

Læs også

Kvinde gør fund i køledisk i Aldi, der får folk til tasterne

”Det hele startede med nogle idéer, der tog afsæt i mine egne erfaringer og komiske oplevelser med at komme til Fredericia fra Uganda som lille. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det skulle ende med at blive en så succesfuld tv-serie, at vi nu er klar med en fjerde sæson. Det har været et kæmpe eventyr, som jeg er super stolt over. Og jeg glæder mig helt vildt til at høre, hvad seerne synes om den nye sæson,” fortæller Melvin Kakooza i en pressemeddelelse.

Serien handler om kenyanske Sunday, som er blevet hentet til Fredericia for at redde det lokale fodboldhold. ‘Sunday’ har tidligere vundet årets tv-pris for ’Bedste satire/comedy’ og vandt i år en Zulu Award for ’Bedste danske tv-serie’. 

“En kæmpe fornøjelse”

Instruktørstolen indtages igen af Jesper Rofelt, og han håber, at danskerne vil tage godt imod den nye sæson.

”Det har været en kæmpe fornøjelse at skrive og instruere sæsonen, og jeg håber, folk kommer til at nyde den lige så meget, som vi har gjort, da vi lavede den.”

Også Lars Hjorthøj glæder sig til at sparke den nye sæson i gang, når han vender tilbage til fodboldklubben med en snu plan som sportsdirektøren Bjarne Skoubo.

Melvin Kakooza indtager som altid rollen som kenyanske Sunday, mens komiker Lars Hjortshøj vender tilbage som den udspekulerede sportsdirektør, Bjarne Skoubo, i den kommende sæson af 'Sunday'. Foto: Martin Dam Kristensen.

”Bjarne Skoubo er en af mine absolutte yndlingsroller. Som altid har han skumle planer, men viser også nye og mere følsomme sider af sin personlighed,” fortæller Lars Hjortshøj.

Sæson fire har premiere på Xee den 9. september 2021, hvor den både kan ses på tv og streames. Du kan se traileren til den nye sæson her:

Læs også

81-årige David har boet alene i en skov i 27 år: Nu er han fængslet

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip