Squid Game stjerne anklaget for sexchikane

Skrevet af Nicolai Steinicke

77 uger siden

|

28/11/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Squid Game-skuespilleren Oh Yeong-su er blevet anklaget for usømmeligt overfald efter anklager om upassende berøring af en kvindes krop.

Dagens topnyheder

Skuespilleren afviste anklagerne, som blev fremsat til politiet i december 2021, vedrørende en hændelse, der angiveligt fandt sted i 2017.

Ifølge Unilad blev skuespilleren tiltalt for anklagerne uden tilbageholdelse og havde gentagne gange nægtet anklagerne, da han blev afhørt om det under efterforskningen.

Politiet havde oprindeligt lukket sagen i april uden at indgive sigtelser, men efterforskningen blev genåbnet, efter at offeret ankede, og der er nu rejst tiltale mod Squid Game-stjernen.

Den sydkoreanske skuespiller havde tidligere talt om beskyldningerne mod ham og sagt, at han havde 'holdt hånd med kvinden for at vise vejen rundt om en sø'.

Yeong-su insisterede også på, at en undskyldning, han gav til kvinden sidste år, ikke var en indrømmelse af skyld, idet han sagde, at han havde undskyldt, fordi hans anklager sagde "hun ikke ville lave ballade omkring det" og understregede, ‘at en undskyldning betyder ikke, at jeg erkender anklagerne’.

Skuespilleren, hvis rigtige navn er Oh Se-kang, var tidligere på året blevet den første koreaner, der vandt en Golden Globe-pris, og fik den bedste mandlige birolle for sin præstation i Squid Game.

En anklage betyder, at der vil blive afholdt en retssag for de anklager, han er blevet anklaget for, og skuespilleren vil gå i retten for at imødegå beskyldningerne mod ham.