Steve-O vil udføre vildeste 'stunt' nogensinde

Foto: Shutterstock

Man skulle ikke tro, at Steve-O kunne overgå sig selv, men hans seneste ide er nok det vildeste, som han nogensinde har gjort.

Steve-O - med det borgerlige navn Stephen Gilchrist Glover - har blandt mange andre ting arbejdet som stuntmand, klovn, forfatter, foredragsholder og pornomodel, men han er uden tvivl mest kendt som medlem af gruppen Jackass, der har lavet et hav af film og en tv-serie om deres vanvittige stunts. 

Den omdiskuterede tv-personlighed optræder desuden med vilde fortællinger om sin tid i Jackass, og ifølge Ladbible er han ved at forberede sin næste tour, som skal hedde: 'Steve-O's Gone Too Far (red. Steve-O er gået for vidt)'.

Læs også

Stor stjerne starter sin egen 'voksenhjemmeside'

Det har han for nyligt afsløret i sin podcast; 'Steve-O's Wild Ride'. 

Her forklarede han til sin gæst, Dr Terry Dubrow fra realityshowet 'Botched', at det nye show skal være det vildeste, han nogensinde har lavet, og at han derfor kraftigt overvejer at lægge sig under kniven. 

Mere konkret ønsker han at få en brystoperation.

"[...] til min næste tour [...] prøver jeg at være så skør [som muligt], og én af mine ideer er at få brystimplantater," har han således udtalt. 

Ikke nok med det, så vil den 47-årige tv-personlighed også filme hele forløbet, så han kan vise billeder og video fra før, under og efter processen til publikum til hans kommende show. 

Brysterne skal ifølge Steve-O være "så store som muligt," og han foreslog selv en D-skål, men Dr. Dubrow har udtalt, at Steve-O nok bør satse på en C-skål. 

Den erfarne stuntmand vil nemlig gerne have brysterne fjernet igen efter showet, og hvis det skal kunne lade sig gøre uden de helt store mén, kræver det ifølge Dr Dubrow, at brysterne ikke er større end en C-skål, og at de bliver fjernet senest efter seks måneder, da huden ellers ikke kan vende tilbage til 'normalen' af sig selv. 

Udover brystimplantater har Jackass-stjernen overvejet at køre en bil ind i en væg for at teste airbags'ne i bilen, og det vil ifølge Dr Dubrow ikke være et problem for stjernens fremtidige bryster. 

"De [red. brysterne] vil ikke tage skade, brystimplantater er utrolig hårdføre," har lægen således udtalt. 

Udover sit kommende show har Steve-O også bogen: 'A hard kick in the nuts: What i've learned from a lifetime of terrible decisions (red. Et hårdt spark i nødderne: Hvad jeg har lært af et liv med forfærdelige beslutninger)' på vej.

Den udkommer senere i år. 

Derudover udkommer den fjerde primære Jackass-film, 'Jackass Forever', dette år, og her medvirker Steve-O også.

Se traileren til filmen herunder (OBS: Traileren kan virke voldsom for nogle):

 

Læs også

Jackass-stjerne afslører: Vil prøve noget helt andet

 

 

Dagens Gossip