Stor nyhed fra Nikolaj Lie Kaas: Første gang i 15 år

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Én af Danmarks største og mest populære skuespillere vender snart tilbage i forbindelse med en ny serie, men denne gang bliver det ikke foran kameraet.

Nikolaj Lie Kaas er nok et navn, som de fleste danskere kender. 

Den folkekære skuespiller har været med i et hav af film og tv-serie såsom 'Blinkende lygter', 'De grønne slagtere', 'Afdeling Q' og senest 'Retfærdighedens ryttere'.

Læs også

Kæmpe dansk virksomhed trækker sig ud af Rusland

Han er altså bedst kendt som skuespiller, men har også tidligere været instruktør. 

Sidst var for 15 år siden, da det 48-årige multitalent instruerede 'Mr. Poxycat & Co.', men nu tager han revanche som instruktør. 

Den garvede skuespiller skal nemlig instruere den nye TV2-serie 'Agent', som får premiere på TV2 og TV2 Play i 2023. Det har TV-stationen oplyst i en pressemeddelelse. 

Serien handler om en kendisagent ved navn Joe, som har store planer for sit firma, men samtidig kæmper med privatlivet og en stor gæld. 

Hovedrollen spilles af Esben Smed, som blandt andet er kendt fra 'Ser du månen Daniel' og 'Lykke-Per'. 

Derudover er der kæmpe danske skuespillere som Dar Salim, Sidse Babett Knudsen, Lars Ranthe, Rasmus Bjerg og Magnus Milang på rollelisten, ligesom rollelisten også har en lang række andre kendisser. 

Det er blandt andre Thomas Blachman, Lars Løkke Rasmussen, Helle Thorning-Schmidt, Melvin Kakooza, Gun-Britt Zeller og Tobias Rahim. 

Nikolaj Lie Kaas har udtalt følgende om serien i en pressemeddelelse:

"Jeg har altid tænkt, at der et stort potentiale i min branches originaler og historier, og jeg har altid været fascineret af mennesker og karakterer, der ikke selv kan se de åbenlyst forkerte valg, de tager. Sådan opstod idéen om Joe, en kendis-agent, der skal navigere rundt i underholdningsmiljøet med alt, hvad det indebærer af sindssyge situationer, samtidig med at han skal være far for sin tiårige datter."

Han har desuden udtalt: "Det er en komedie oven på et drama, for jeg har været bevidst opmærksom på ikke at overgive mig til det rene drama, hvilket ligger ligefor, når man skildrer et menneske, der er på en deroute. Men det har været mit mantra, at man skal kunne grine højlydt."

Det er ikke oplyst præcis hvornår i 2023, serien får premiere. 

Læs også

Spiste surt slik: Nu advares alle om at indtage det

 

 

Dagens Gossip