Stor TV 2-profil afslører: Han var den mest irriterende medvært

Foto: Shutterstock

Ida Wohlert har i mange år været vært på "Go' Morgen Danmark", hvor det gennem tiden er blevet til mange forskellige mandlige medværter. Især én skiller sig dog ud.

Man kan for øjeblikket se de tre venner Anders Breinholt, Carsten Bertelsen og Søren Rasted stikke hovederne sammen i ”Breinholts Julekalender”, som har kørt i flere år, dog tidligere under navnet “Natholdets Julekalender”. 

Her smager vennerne én øl om dagen frem til juleaften, men programmet optages over en dag, hvorfor stemningen er noget munter til sidst.

Læs også

DMI med overraskende melding: Her bliver det 10 grader

Trods navneændringen, så er konceptet stort set det samme. I år er der dog den forskel, at de tre herre får gæster undervejs i programmet.

I afsnit 15 gæster vært på ”Go’morgen Danmark”, Ida Wohlert, programmet. For år tilbage var Anders Breinholt også vært på ”Go’morgen Danmark”.

Deres snak ender naturligvis også med at falde på programmet, som Ida Wohlert har rekorden for flest sæsoner som vært på.

Mange år som vært betyder også mange forskellige kollegaer, men ikke alle har været en lige stor succes.

- Det er altid lidt angstprovokerende, når de skifter manden ud, men jeg har prøvet det rigtig mange gange. Jeg tror måske, jeg har haft ti makkere igennem årene, fortæller Ida Wohlert i programmet.

Snu som han er, vælger Anders Breinholt at spørge Ida om, hvem den mest irriterende mandlige medvært har været.

- Jacob Wilson. Jeg spurgte ham, inden vi skulle på første gang, om vi ikke skulle tage en kop kaffe sammen, fordi det er specielt at stå der, så kiggede han på mig og var sådan lidt: ”Hvorfor?”, fortæller hun.

Jacob endte med at sige ja til at drikke den kop kaffe, men Ida Wohlert havde en lidt speciel oplevelse af det.

- Det var den mest mærkelige kop kaffe. Jeg følte, jeg drak den med mig selv. Jeg havde blind makker. Men guderne skal vide, at det var hyggeligt, og jeg tror, han var der en sommer, fortæller hun videre.

For tiden er Ida Wohlerts mandlige makker for det meste Adam Duvå Hall i ”Go’morgen Danmark”.

Læs også

Paul bryder sammen på hospitalet, da han får sandheden at vide om gravid kæreste

 

Dagens Gossip