Stor TV 2-vært færdig: "Jeg har lyst til at ryste posen"

Foto: Shutterstock

Efter mange år er det snart slut.

Karin Cruz Forsstrøm har gennem flere år haft et job, som mange i den danske medieverden drømmer om. Faktisk har hun været ansat på TV 2 siden 2002.

I mange af årene har hun præsenteret udvalgte nyheder på Kvægtorvet i Odense, hvor TV 2 hører til. Selvom det er et eftertragtet job, så er det snart slut.

Læs også

Ny meningsmåling vender op og ned på det hele: "Det undrer mig lidt"

Karin Cruz har nemlig valgt at opsige sin stilling hos TV 2 Nyhederne. Ofte kommer en opsigelse som følge af et nyt job, men det er ikke tilfældet her. 

»Jeg har ikke nogen forkromet plan. Det har jeg ikke,« siger Karin Cruz Forsstrøm til B.T.

20 år er dog lang tid på samme arbejdsplads, hvorfor Karin Cruz nu trænger til luftforandring.

»Jeg har lyst til at ryste posen. Og kaste alle bolde op i luften for at se, hvor de lander igen. Nogen gange skal man tage nogle beslutninger, når man føler for det, og det her har jeg tænkt over længe. Og så er det nu, jeg skal prøve mig selv af på en ny måde,« fortæller hun.

Nu skal sommeren gå med at finde ud af, hvad fremtiden så skal stå på. Det ved Karin nemlig ikke noget om endnu. Dog tænker den 43-årige journalist på 20 gode år hos TV 2.

»Jeg har lært utrolig meget. Det har ikke været hårdt, men det har været alsidigt og enormt givende for mig,« siger Karin Cruz Forsstrøm.

Karin Cruz Forsstrøm fortsætter på TV 2 Nyhederne resten af juli måned og har også et par vagter i august, inden hun altså stopper helt på tv-stationen.

Det er dermed snart slut med at se Karin sidde i studiet som på nedestående billede.

Foto: Instagram

 

Læs også

Tidligere premierminister død af skud

 

Dagens Gossip