Tobias Hamann med stor nyhed: " ØH JA det bliver en kæmpe udfordring"

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix.

Tobias Hamann skal snart prøve noget helt nyt.

Danskerne er normalt vant til at se 33-årige Tobias Hamann på tv-skærmen, hvor han typisk tryller lækkerier frem i form af især kager, men til efteråret kan man se ham i en helt anden rolle. Den muntre bagemand skal nemlig medvirke i en musical.

For 8 år siden vandt Tobias Hamann ‘Den store bagedyst’-trofæet, da han vandt den populære konkurrence på DR1. Siden da har han haft fart på, blandt andet i programmet ‘Bag Verden – med Tobias’.

Læs også

Mor delte dette billede på Facebook: Det kom hun til at fortryde

Her har han ofte tryllet kager og andre lækkerier frem. Tobias Hamann medvirkede også i første sæson af ‘Stjerner i trøjen’, hvor kendte danskere over et par uger skal gennemgå militær uddannelse på Bornholm ledsaget af Dar Salim og Jacob Riising.

Tobias vandt programmet.

Lysten til at prøve nye ting er ikke stoppet for Tobias, som altså nu kan afsløre en ny opgave og udfordring. Til september skal han medvirke i musicalen ‘M for Marriage’. Stykket får premiere på teateret Hermans i Tivoli Friheden, Aarhus.

-Jeg har fået rollen som THE CHEF og skal spille en ilter kok, der både kan synge og rappe. ØH JA det bliver en kæmpe udfordring, for jeg har aldrig prøvet det før, men sådan var det også med Bagedysten, og det gik jo meget godt, skriver han i et opslag på Instagram.

Foto: Instagram

Læs også

Solgte brugte trusser - kunder i chok, da de fandt ud af, hvem trusserne havde tilhørt

 

Dagens Gossip