Top 20 Tøsefilm på Netflix

Skrevet af Laust

333 uger siden

|

26/01/2018
TV
tøsefilm på netflix
Tøsefilm er en kvindes bedste ven. Her får du de 20 bedste tøsefilm på Netflix.

Dagens topnyheder

Tøsefilm på Netflix - Det er her rigtig mange af os simpelthen har svært ved at finde de bedste, som vi kan hygge under dynen med. Nogle piger er til store dramaer, men det centrale i tøsefilm er romantik. Her får du listen på de 20 bedste tøsefilm på Netflix.

Det er naturligvis en noget subjektiv udvælgelse, og hvis du mener jeg mangler en film eller to, eller er gået helt galt i byen med min liste, så skriv en kommentar nedenfor!

tøsefilm

 

Top 20 tøsefilm på Netflix

Nedenfor får du listen over de bedste tøsefilm på Netflix. Hvis du hellere vil se serier på Netflix, så se listen over de bedste Netflix serier her.

 1. P.S I Love You (2007) - En ung enke opdager 10 breve fra sin afdøde mand. Amerikansk dramafilm med Hillary Swank og Gerard Butler i hovedrollerne.
 2. The Notebook (2004) - En ung og fattig men passioneret mand forelsker sig i den rige Allie Hamilton. Amerikansk romantisk kærlighedsdrama med Ryan Gosling og Rachel McAdams i hovedrollerne.
 3. Dear John (2010) - En soldat bliver forelsket i en universitetsstuderende mens han er på orlov. Amerikansk romantisk dramakrigsfilm med Channing Tatum og Amanda Seyfried i hovedrollerne.
 4. Safe Haven  (2013) - Den unge kvinde Katie Feldman ankommer til Soutport, hvor hun møder en alenefar. Katie bærer dog på mørke hemmeligheder, som hun tvinges til at konfrontere. Safe Haven er en  romantisk drama thriller med Julianne Hough og Josh Duhamel i hovedrollerne.
 5. Eat Pray Love (2010) - En gift kvinde indser hvor ulykkelig hun er i sit ægteskab, og at livet må fortsætte i en ny retning. Eat Pray Love er en amerikansk romantisk komedie og drama. Hovedrollen indehaves af Julia Roberts.
 6. Clueless (1995) - En rig og populær High School studerende forsøger at gøre en ny elev populær. Hvad der starter som et eksperiment udvikler sig dog til noget med stærker følelser. Romantisk ungedomsfilm og komedie. Alicia Silverstone har hovedrollen som Cher Horowitz.
 7. How to loose a guy in 10 days (2003) - Reklamemanden Benjamin Berry væder om han kan få en kvinde til at blive forelsket i ham på 10 dage. Single skribenten Andie Anderson skal  finde materiale til sin sin artikel How to Lose a Guy in 10 days. De to mødes tilfældigt i en bar... Amerikansk romantisk komedie med Kate Hudson og Matthew McConaughey i hovedrollerne.
 8. Easy A (2010)  - En middelmådig elev på sin high-school beslutter sig for at benytte sladder og rygter til at få hende op i toppen af det sociale hierarki på skolen. Amerikans teenage komediefilm. Emma stone har hovedrollen.
 9. Our souls at night (2015) - En enkemand og en enkefrue der bor ved siden af hinanden men ikke har kontakt oplever kærligheden igen, da Addie (enkefruen) tager kontakt. Amerikansk romantisk drama med Jane Fonda og Robert Redford i hovedrollerne
 10. It's complicated (2009) - Et fraskilt par oplever den glemte kærlighed igen, da de mødes til deres søns graduering. Det er dog indviklet, da han er blevet gift igen... Romantisk komedie med Meryl Streep, Alec Baldwin og Steve Martin i hovedrollerne.
 11. No strings attached - Dansk:Venskab med fryns (2011) - En ung mand og en ung kvinde ønsker at have et rent fysisk forhold. Inden længe kommer der dog andre ønsker til. Romatnisk komedie med Natalie Portman og Ashton Kutcher i hovedrollerne.
 12. Twilight (2008) - En pige sætter alt på spil da hun forelsker sig i en vampyr. Romantisk fantasy med Kristen Stewart og Robert Pattinson i hovedrollerne.
 13. Bollevenner (2011) - En kvinde og og en mand forsøger at tage deres venskab videre dog uden at blive et par. Der kommer dog komplikationer. Romantisk komedie med Mila Kunis og Justin Timberlake
 14. Love happens (2009) - En enkemand og forfatter falder for blomsterpigen på et hotel, hvor han holder foredrag. Romantisk drama med Jenifer Aniston og Aaron Eckhart i hovedrollerne.
 15. What to expect when you're expecting (2012) - Her følger vi 5 par, der får en baby, og hvordan livet ikke altid går den vej som, de har planlagt. Romantisk drama med blandt andet Cameron Diaz og Jennifer Lopez i hovedrollerne.
 16. The ugly truth (2009) - En populær morgenvært styrer hendes show med hård hånd, men hun begynder at miste seere og hende chauvinistiske chef føler sig truet af hendes facon. Noget skal ske... Denne romantiske komedier har Katherine Heigl og Gerard Butler i hovedrollerne. 
 17. Step up  (2006) - Denne film handler om en uromager og gadedanser, der laver ballade i kvarteret, men som pludselig får en unik mulighed med den moderne danser. Teenage drama med Channing Tatum og  Jenna Dewan i hovedrollerne.
 18. The Choice (2016)  - De møder hinanden som naboer i en lille by ved kysten, og deres forhold begynder at udvikle sig... Romantisk drama med Teresa Palmer og Bejamin Walker i hovedrollerne.
 19. Mamma Mia! (2008) - En kvinde der skal giftes forsøger at finde hendes rigtige far. Filmen er en musical bygget på ABBAs musik. Amanda Seyfried har hovedrollen, men filmen er spækket med kendte skuespillere som Pierce Brosnan og Meryl Streep.
 20. 13 Going on 30 - Dansk: 13 snart 30 (2004) - En pige laver et ønske på hendes 13 års fødselsdag, og vågner op næste dag som en 30-årig kvinde... Romantisk komedie med Jennifer Garner i hovedrollen.

 

Andre gode tøsefilm på Netflix

Der er så utrolig mange gode tøsefilm på Netflix, så det var faktisk lidt svært at vælge. Hvis du har et godt bud på en god tøsefilm, som vi ikke har med på listen, så husk at kommenter det nedenfor. Der er flere tusind piger, der læser denne liste hver måned, og sagtens kunne bruge lidt inspiration fra dig!