TV 2 afslører deltager i populært program

Foto: Shutterstock.com.

Efter sommerferien vender programmet tilbage, og TV 2 afslører nu en af deltagerne.

Når det populære TV 2-program Toppen af poppen vender tilbage efter sommerferien, så er en af de medvirkende Malte Ebert, tidligere kendt som Gulddreng.

Læs også

Kan ikke lide hendes musik, men hylder Medina for rørende besøg

Det skriver TV 2.

I 2020 blev programmet sendt i en særlig 10 års jubilæumsudgave, men seere af programmet kan forvente at opleve Toppen af poppen i sit oprindelige format.

“Sidste år havde vi skiftende artister fra gang til gang, som alle havde været med før. Det fungerede godt, men vi glæder os også til at vende tilbage til den vanlige 'Toppen af Poppen'-stil, hvor vi har mulighed for at få mere dybde i portrætterne, når det er de samme syv deltagere, der er med i hele sæsonen,” forklarer Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør hos TV 2.

Guldreng i graven

I 2016 slog Malte Ebert igennem under navnet Gulddreng. Forklædt som karakteren Gulddreng formåede Malte Ebert at udgive syv singler i 2016, som alle endte som nummer et på den danske hitliste, skriver TV 2.

I 2018 pakkede han Gulddreng væk, og siden har han optrådt i sit eget navn. Han ser frem til at blive en del af TV 2-programmet.

“Jeg synes, det er en sjov og spændende udfordring, og så er timingen god. Jeg er et sted nu, hvor jeg kan bidrage med 'Gulddreng'-sange og mine sange i eget navn,” forklarer Malte Ebert.

Denne sæson af Toppen af poppen består af syv afsnit, hvor kunsterne skiftevis er i fokus. På deres dag optræder de andre medvirkende med nyfortolkede udgaver af sange, som dagens hovedperson har lavet. 

Udover Malte Ebert deltager seks andre musikere, der offentliggøres løbende over de kommende uger. I år finder optagelserne sted på Mols i slutningen af april, og programmet bliver sendt på TV 2 PLAY og TV 2 til efteråret.

Læs også

Vil udskyde fristen: Kommer disse danskere til gode

 

 

 

Dagens Gossip