TV 2 afslører nyhed: “Sindssygt god timing”

Foto: Shutterstock.com

Midt i sommerferien har TV 2 premiere på en ny komedieserie.

Hvis det bliver regnvejr i sommerferien, så TV 2 et bud på, hvad du kan bruge tiden på indendørs.

Læs også

Kit udtalte sig om Mai Manniche: Nu har hun modtaget en regning på 37.500 kroner

Midt i sommerferien har kanalen nemlig premiere på den nye komedieserie ‘Klemt’ med Eva Jin i hovedrollen.

22-årige Eva Jin har optrådt med standup siden 2018, og karrieren tog for alvor fart efter hendes optræden ved ’ZULU Comedy Galla’ i 2020, som du kan se herunder:

Siden har hun blandt andet medvirket i Radio24syvs satireserie ’Livets vand’, været en del af satirepodcasten ’R8DIO’ og senest medvirket i DR2-komedieserien ’Guru’.

“Ligesom hele Danmark forelskede vi os i Eva Jin efter hendes vilde optræden ved ’ZULU Comedy Galla’ sidste år, så det var jo helt oplagt at afprøve noget mere sammen med Eva. Hun er en ung, upcoming komiker og et naturtalent. Hun ejer det querky og det akavede, og så har hun en sindssygt god timing. Eva har en unik stil, som hun også kan oversætte til skuespil i vores nye komedieserie ’Klemt’,” siger TV 2 ZULU-redaktør Asger Schønheyder i en pressemeddelelse.

Drømmer om at få sit eget tv-show

I ’Klemt’ spiller Eva Jin hovedrollen som Stina, der arbejder som tv-vært på det populære børneprogram ’7-9-13’. Stinas interesse for og viden om børn er dog mildest talt minimal. Hun drømmer i stedet om at få sit eget tv-show, hvor hun selv kan sætte dagsordenen og invitere de gæster, hun har lyst til.

Eva Jin har for første gang en hovedrolle i en tv-serie, når TV 2 PLAY og TV 2 ZULU viser komedieserien ’Klemt'. Fotos: Christian Torp / TV 2.

Komedieserien ’Klemt’ er på i alt seks afsnit, og undervejs dukker kendisser som tv-værten Lene Beier, rapperen Branco og skuespillerne Robert Hansen, Jonathan Harboe, Anne Sofie Espersen og Elias Munk også op i serien. 

’Klemt’ har premiere søndag 18. juli på TV 2 PLAY og mandag 19. juli på TV 2 ZULU.

Læs også

Trækkes tilbage fra Irma-butikker i hele landet: Der er mug i

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip