TV 2-deltager i vild forvandling: Har tabt sig imponerende 117 kg

15/09/2023 17:19

Nicolai Busekist

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kendte TV 2-deltager har været gennem en vild forvandling, og har i år tabt sig intet mindre end 117 kg.

Mest læste i dag

Hvis man har været igennem et vægttab, kan man skrive under på, at det ikke er nemt. Det kræver, at man er dedikeret og holder blikket stift rettet mod sine mål.

En mand, der også kan skrive under på det, er den 34-årige Stefan Jepsen. Han har været igennem en fantastisk forvandling i år, hvor han har tabt sig på imponerende vis.

Stefan Jepsen blev kendt i TV 2-programmet 'Stor Mand', hvor man fik et indblik i, hvordan han levede sit liv. Da optagelserne til programmet blev lavet, indtog han store mængder mad, og havde en vægt på omkring 350 kilo.

Det havde naturligvis store konsekvenser for ham, da han nærmest intet kunne på grund af sin høje vægt. Af denne grund tilbragte han en stor del af sit liv i sin seng.

De fleste vil derfor også mene, at hans liv så ganske stort ud. Men for otte måneder siden besluttede han sig for, at det skulle være nok. Og siden da har han kæmpet for at lave om på sin tilværelse.

Dette har den 34-årige mand haft stor succes med, da han har formået at tabe sig på imponerende vis. Han har byttet sin usunde kost ud med sunde retter samt frugt og nødder. Det har haft positiv indflydelse på hans udseende, og hans generelle sundhed.

Faktisk har det haft så stor indflydelse, at han har formået at tabe sig over 100 kg siden årsskiftet.

"Jeg har det kun bedre og bedre. Specielt fysisk går det virkelig supergodt. Jeg har tabt mig cirka 117 kilo siden årsskiftet, og jeg er sgu meget stolt af mig selv," fortæller Stefan Jepsen til SE og HØR.

På grund af den høje vægt, var han sjældent udenfor. I dag forholder det sig anderledes, da han nu er i stand til at gå. Derfor sørger han også for at gå ture, når han har mulighed for og energi til det.

Stefan Jepsen har naturligvis gjort en stor indsats for at opnå det flotte vægttab, men det har ikke været helt uden hjælp.

Ifølge SE og HØR har han fået hjælp af personlig træner Henrik Duer, som har kendt Stefan i 12-13 år. Han har tidligere forsøgt at hjælpe ham, men denne gang er det anderledes, og det er tydeligt at se på resultaterne.