TV 2-kendisser jubler: Deler lykkelig nyhed

Foto: Shutterstock.com

‘Nybyggerne’-parret Trine og Mikkel er blevet forældre for anden gang.

I 2020 deltog Trine Johannessen og Mikkel Carlsen i TV 2-programmet Nybyggerne.

Læs også

Skulle være far: Så ringede han til politiet

En af grundene til, at parret meldte sig til programmet, var for at få en pause fra hverdagen, der bød på en svær kamp.

De har tidligere mistet to børn under graviditeten, og i Nybyggerne fortalte de ærligt om det. De fik mulighed for at bearbejde sorgen ved at fokusere på bygge- og indretningsprojekter. 

I programmet vandt Trine og Mikkel undervejs et rejsegavekort på 20.000. Det blev efterfølgende brugt på en “fertilitetsrejse.” Det fortalte Trine i et opslag på Instagram.

“Vi har fået mange søde beskeder med spørgsmål omkring, hvor vi mon vil rejse hen, nu vi vandt stue-programmet. Vi får ikke pengene i form af et decideret låst rejsegavekort, men vi får 20.000 kr. som der kan bruges på en rejse.” 

“Vi har allerede brugt pengene på en lidt anden slags rejse. En fertilitetsrejse og en rejse, der forhåbenligt vil vare ved for livet og skabe mere glæde end vi kan drømme om. Sidst på foråret bliver Saga nemlig storesøster,” skrev hun i december.

 

Endnu et familiemedlem

Nu er ‘rejsen’ endt godt. Det afslører Trine i sit seneste Instagram-opslag.

“Vi melder alt godt fra Tullerby. Her har været lidt stille eftersom vi d. 21.04.21 endelig fik lov til at holde lillesøster og i går kunne vi så tage hjem og se Disney sjov sammen. Næsten 4 kilo ren lækker kødklump og 54 cm med lækre stænger. Saga er kæmpe stolt,” skriver hun til billedet, hvor den lille ny ligger sammen med parrets ældste barn Saga.

Lykønskninger er væltet ind, og i skrivende stund har over 11.000 trykket like til billedet, der kan ses herunder:

 

 

Læs også

Efter kæmpe chok advarer Nikki: Derfor skal man ikke få ‘veninde-tatoveringer’

 

 

 

Dagens Gossip