TV 2 med kæmpe nyhed: Store ændringer på vej

Foto: Shutterstock

Den danske tv-station vil lave store ændringer i de kommende måneder. Nu løfter direktør sløret for nogle af planerne.

TV 2 vil i den kommende tid komme med store ændringer. Det blev meldt ud i slutningen af januar måned, nu er der en smule mere konkret omkring det.

Fredag har Ulla Pors, som er nyhedsdirektør på TV 2 sendt en mail til ansatte hos mediet, hvor der bliver varslet, at man agter at rykke aftendækningen af TV 2 News og tv2.dk fra København til Odense.

Læs også

Kylie Jenner smider alt tøjet: Viser formerne frem under sydens sol

Det er en flytning på cirka 170 kilometer.

- Det er en stor bombe, og det er også det største skift, vi kommer til at lave. Men det her er en del af en meget stor forandringsproces, vi har gang i, og vi har ikke taget sådan et livtag med vores afdeling i ti år, siger Ulla Pors til Journalisten.

Hvad det konkret betyder for den enkelte medarbejder, finder de først ud af til maj eller juni, og derfor venter der nogle usikre måneder, erkender nyhedsdirektøren.

”Fuldstændigt. Det er en meget stor forandring og en meget stor forandringsproces, vi går ind i. Og jeg er fuldstændigt forstående over for de rystelser, det giver, når man får dem præsenteret. Sådan en forandring gør, at man bliver meget usikker på, hvad der skal ske,” siger Ulla Pors.

Ledelsen på TV 2 vil hver anden uge holde møder med de berørte medarbejdere, som så får mulighed for at komme med inputs.

Læs også

Dronning Margrethe aflyser

 

Dagens Gossip