TV 2 melder ud: Der kommer mere

Foto: Shutterstock.com

Der kommer en sæson 2 af TV 2-programmet.

Har du en vild fantasi og er du god til at fortælle historier? Er du samtidig vild med Lego, så er det måske dig, TV 2 leder efter.

Læs også

Bendtner taler ud om brud: Jeg savner hende rigtig meget

Lige nu leder kanalen nemlig efter nye deltagere til sæson 2 af TV 2-programmet LEGO Masters. 

Klodset fredagsunderholdning

Sæson 1 af LEGO Masters er i gang nu, og her kæmper otte par, der alle er særligt dygtige til at bygge med Lego-klodser, om at blive vindere af ‘LEGO Masters', når de i en række programmer kaster sig over klodserne og skaber fascinerende byggerier. 

Det er komiker og skuespiller Victor Lander, som blandt andet er kendt fra  'Stormester' på TV 2, der er vært på første sæson. En opgave han glædet sig til. 

“Vi har alle sammen bygget med LEGO-klodser som børn. Og helt ærligt, hvem ville så ikke ønske, at de var blevet ved? Det her program er en hyldest til de kreative, modige og nørdede mennesker, der ikke bare er blevet ved med at bygge, men har lagt en masse tid og energi i at blive sindssygt gode til det. Og jeg glæder mig helt vildt til, at verden skal møde dem og se, hvad de kan udrette,” udtalte Victor Lander forud for sæson 1 til TV 2. 

Vil du være med?

Hvis du vil være med i den kommende sæson, så kan du tilmelde dig lige her.

I ‘LEGO MASTERS’ dyster man i par, eksempelvis med en kollega, søskende eller bedstemor. Hvis man ikke har en at stille op sammen med, så kan man sagtens ansøge alligevel, oplyser Metronome, produktionsselskabet der laver programmet. Så vil man blive sat sammen med en anden senere i castingforløbet.

Man skal være fyldt 14 år i midten af september 2021 for at kunne deltage, og casting til programmet vil foregå i København d. 7. og 8. august 2021.

Læs også

Helle Thorning måtte tage homo-snak med døtrene over middagsbordet