TV 2 melder ud: Storhittende serie vender tilbage

Foto: Shutterstock

TV 2 er snart klar med en ny sæson af den storhittende serie.

I 2019 rullede krimiserien ‘DNA’ over skærmen hos TV 2. Serien, som havde Anders W. Berthelsen i hovedrollen, var en stor succes.

Da ’DNA’ blev vist på TV 2 i efteråret 2019, havde serien knap 700.000 seere på tv og blev dermed en af de mest sete fiktionsserier på dansk tv i 2019.

Læs også

Kun i morgen: Tank benzin for 9.99 kroner literen

Hertil kommer et meget stort seertal på streamingtjenesten TV 2 PLAY, hvor den stadig kan ses. Samtidig fik ’DNA’ den høje kvalitetsvurdering 4,3 på skalaen fra 1 til 5, hvor 5 er bedst.

Serien blev desuden solgt til 35 lande, herunder BBC i Storbritannien.

Hvis du er en af dem, som var begejstret over serien, så der godt nyt. ‘DNA’ vender nemlig tilbage i løbet af 2022 på TV 2.

Sæson 2 kommer også til at være med Anders W. Berthelsen i spidsen som politikommissær Rolf Larsen. Ligeledes er den nye sæson også skrevet af Torleif Hoppe, som foruden 'DNA' også står bag ‘Forbrydelsen’ og ‘Den som dræber’.

Den nye sæson vækker da også stor begejstring hos TV 2.

- Jeg er meget begejstret over, at Torleif Hoppe har skrevet endnu en sæson af 'DNA' til TV 2. Serien er meget mere end en krimiserie og et plot, for Torleif er mester i at skabe nogle meget interessante karakterer. Det er en suspensefyldt krimiserie med et menneskeligt ansigt, hvor alle har noget på spil, siger Pernille Bech Christensen, TV 2 executive producer.

Også hos Zentropa, som producerer serien for TV 2, er glæden over den nye sæson stor.

- Jeg er stolt over at producere 'DNA' II, som er en karakterdrevet krimiserie, og dermed være med til at fortælle en stærk krimi om menneskehandel, som efter narko er den næststørste kriminelle, profitable forretning i vores moderne samfund. Samtidig kommer vi helt tæt på vores karakterer og føler med dem siger Karoline Leth, producer, Zentropa Productions.

Læs også

Læger advarer: Fødegang risikerer et regulært kollaps

 

Dagens Gossip