TV 2-par jubler: “I dag er en stor dag”

TV 2 DANMARK © (copyright TV 2)

“I dag er en stor dag for os to,” lyder det fra parret.

I ‘Nybyggerne’ på TV 2 konkurrerer fire par om at færdigbygge fire identiske råhuse. Vinderparret får lov til at beholde huset til en værdi af omkring 2,6 millioner kroner, som de altså selv har færdigbygget og indrettet.

Læs også

Luksusfælden i aften: Tog kokain til familiefødselsdag

Seks sæsoner af det populære gør det selv-program er løbet over skærmen, og i den seneste sæson var det Sunnvá Rasmussen og Martin Olsen, der vandt. 

Parret, der kommer fra Færørerne, valgte især at indrette deres drømmehus med naturlige materialer, og nu har de endelig fået nøglerne til huset.

Det afslører Sunnvá i et opslag på sin Instagramprofil. 

“I dag er en stor dag for os to. Vi har nemlig fået nøglerne til vores Nybyggerhus, og huset er officielt VORES. Vi kan nu begynde at planlægge vores flytning fra København til Silkeborg.”

Der går dog nogle måneder endnu, før de to flytter til Silkeborg, uddyber Sunnvá.

“Siden optagelserne af Nybyggerne sluttede, er der sket en masse. Bl.a. at Martin har valgt at sætte sin karriere hos Mærsk på standby og er startet på en ny uddannelse som bygningssnedker. Martin er i gang med sit grundforløb i København, og derfor forventer vi at flytte til Silkeborg til august.”

Foto: Screenshot Instagram @sunnvadahlrasmussen.

Parret glæder sig til at starte et nyt kapitel i det jyske og at komme tættere på naturen i en af Danmarks flotteste byer, som Sunnvá kalder Silkeborg.

Herunder kan du se lidt af indretningen i parrets drømmehus, som Sunnvá flittigt har delt billeder af på Instagram undervejs.

Foto: Screenshot Instagram @sunnvadahlrasmussen.

 

Foto: Screenshot Instagram @sunnvadahlrasmussen.

 

Foto: Screenshot Instagram @sunnvadahlrasmussen.

Ny sæson af Nybyggerne

TV 2 har allerede været i gang med at søge deltagere til en 7. sæson af Nybyggerne. I den kommende sæson skal deltagerne længere sydpå. De fire nye nybyggerhuse befinder sig nemlig i Sønderborg. 

Optagelserne til den næste sæson af 'Nybyggerne' forventes at begynde 3. maj 2021.

Læs også

Christian Degn med godt nyt: Jeg gør det igen

 

 

 

Dagens Gossip