TV 2-profil ramt af to blodpropper i hjernen

Foto: Shutterstock.com

Steffen Jensen fik en chokerende besked af lægerne.

2020 har været et svært år for mange.

For TV 2-korrespondenten Steffen Jensen er det dog ikke kun corona, der har præget hverdagen.

Læs også

Søren Sko om stor sorg: Nåede ikke at sige farvel

Det fortæller han til B.T.

“Jeg fik en lille blodprop i hjernen, som slog mig ud. Og så fandt de ud af, at jeg faktisk havde haft endnu en blodprop, som jeg bare ikke selv havde opdaget,” lyder det fra Steffen Jensen, der fik den chokerende melding af lægerne. 

“De mente, det var noget forkalkning i halspulsåren. Der er der åbenbart faldet noget af forkalkningen af, der så er kommet op i hjernen. For i hvert fald opererede de og rensede lidt ud,” forklarer den garvede TV 2-profil.

Steffen Jensen har arbejdet som journalist blandt andet Berlingske Tidende, Weekendavisen, Aktuelt og DR. Foto: Arte Booking.

Det er ikke det eneste helbredsmæssige chok, som Steffen Jensen har fået på det seneste. For halvanden år siden troede lægerne, at han havde kræft. Heldigvis viste det sig at være godartet.

Trods blodpropper så understreger 65-årige Steffen Jensen overfor B.T, at han på ingen måde er på vej på pension.

Et imponerende CV

Steffen Jensen har arbejdet som journalist blandt andet Berlingske Tidende, Weekendavisen, Aktuelt og DR.

Steffen Jensen blev ansat på TV 2 i februar 1988 og var med til at starte stationen i oktober 1988. Steffen Jensen har været mellemøstkorrespondent fra stationens start. Foto: Arte Booking.

Han blev ansat på TV 2 i februar 1988 og var med til at starte stationen i oktober 1988. Steffen Jensen har været mellemøstkorrespondent fra stationens start, og derudover underviser han også på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i arbejdet som journalist i krigs- og krisezoner.

Læs også

Efter hjernetumor: God nyhed fra Melvin Kakooza

 

 

 

 

 

Dagens Gossip