TV 2 ramt af 'akut krise'

Foto: Shutterstock

TV 2 News' medarbejdere lider for tiden under et maksimalt pres.

Der er lige nu kaotiske tilstande på TV 2 News, hvor rigtig mange medarbejdere er sygemeldt. Det giver et markant arbejdspres til de medarbejdere, som der ikke er sygemeldt.

Derfor er der lige nu “rød zone” på TV 2 News på Teglholmen i København.

Læs også

Trodser den høje inflation: Flypriserne er helt i bund

Det er gennem flere måneder, at problemerne på tv-stationen har hobet sig op og nu udgør et stort problem for dagligdagen på TV 2 News.

Som en reaktion på dette valgte TV 2 News-chefredaktør Anne Mette Svane fredag i sidste uge at indkalde alle TV 2 News-redaktører til et ”akut krisemøde”.

Fagbladet Journalisten har fået indblik i mødeindkaldelsen, og her bliver situationen direkte kaldt for “kritisk og alvorlig”.

Flere af News’ medarbejdere føler sig angiveligt overset, har et meget stort arbejdspres, mistrives og er nedslidte.

Ifølge Journalistens oplysninger hænger arbejdspresset blandt andet sammen med, at der ikke er ressourcer til at kalde erstatninger ind for journalister, hvis de bliver syge.

Derfor skal de resterende medarbejdere løbe en del hurtigere for at kompensere for de manglende medarbejdere.

TV 2 News har været presset så hårdt på personalefronten, så ledende medarbejdere med personaleansvar også er blevet ramt af stress på grund af vilkårene.

TV 2 News-chefredaktør Anne Mette Svane anerkender til fulde, at TV 2 News er i rød zone.

”Da jeg kom ind på TV 2 News som ny chef 1. maj, der var min egen oplevelse, at TV 2 News er en slidt og træt organisation,” siger hun til Journalisten.

Læs også

Turister tilbageholdt af lokale i Amazonas

 

Dagens Gossip