TV-udbyder med dårlig nyhed: Hæver prisen på din TV-pakke

Foto: Shutterstock

TV-udbyderen Allente varsler nye prisstigninger på sine TV-pakker.

Det er lige nu dyrt at være dansker. Alt fra abonnementer på streaming til fødevarer og byggematerialer er i løbet af det seneste år steget markant. Det holder derfor hårdt for mange af de danske husholdninger.

I løbet af 2022 har flere TV- og internetudbydere varslet prisstigninger som følge af stigende omkostninger.

Læs også

TV2-vejrvært med vild udmelding: 40 graders varme i Danmark

En af disse virksomheder er YouSee, som både har hævet prisen på TV og internet. Men de står ikke alene, for fra 1. september kommer TV-udbyderen Allente til at sætte prisen på sine TV-pakker op. Det har Allente nu varslet til sine kunder.

'Vi oplever desværre også øgede omkostninger og stigende priser i samfundet, hvilket betyder, at vi pr. 1. september 2022 justerer prisen på din TV-pakke', oplyser selskabet til sine kunder ifølge Digitalt.tv.

Allentes tre TV-pakker stiger mellem 20 og 30 kroner.

Basis-pakken stiger med 20 kroner fra 449 kroner til 469 kroner.

Standard-pakken stiger med 20 kroner fra 569 kroner til 589 kroner.

Premium-pakken stiger med 30 kroner fra 679 til 709 kroner.

Allente er en sammenlægning af Canal Digital og Viasat og er ligeligt ejet af Telenor og Viaplay. De har over 1 million kunder i Norden.

Da Allente gik i luften i foråret 2021 var priserne henholdsvis 429, 549 og 659 kroner. Det vil sige, at abonnementerne siden da er steget med 40 kroner for den lille og mellem pakke, mens den store pakke på cirka halvandet år er steget med 50 kroner.

Læs også

Efter prisstigninger: Danskerne dropper det

 

Dagens Gossip