TV2 søger deltagere: Vil du have en gratis rejse til 'verdens ende'?

Foto: Shutterstock

Nu har 10 personer chancen for at få en gratis rejse til 'verdens ende' og samtidig måske vinde 250.000 kroner.

TV2 leder lige nu efter fem makkerpar, som skal ud på en "storslået og livsændrende rejse sammen."

Læs også

Irina afslører: Denne serie tænder mig

TV-stationen søger nemlig nye deltagere til tredje sæson af rejseprogrammet 'Først til verdens ende', hvor det gælder om at komme først frem til en ukendt lokation helt uden at flyve og uden at være i besiddelse af en mobiltelefon, dankort og lignende. 

Først til verdens ende

'Først til verdens ende' er et rejseprogram, som i Danmark kan ses på TV2 og på TV2 Play. 

Om programmet skriver TV2: "Fem par tager på deres livs eventyr, når de skifter den nemme flyvetur ud med mere end 20.000 kilometers oplevelser på land og til vands. Kun udstyret med et verdenskort og kontanter [...]."

De fem makkerpar får kontanter svarende til prisen på to flybilletter til deres slutdestination, og de skal med de penge formå at komme hurtigst muligt til de checkpoints, som de får givet undervejs. Undervejs bliver deltagere elimineret, hvis de kommer sidst, og til slut står ét par tilbage som det første par på slutdestinationen.

Der findes to sæsoner af den danske udgave af programmet. I første sæson skulle de fem makkerpar gennem forskellige checkpoints rejse til Singapore, som ifølge programmet er længest væk fra Danmark, hvis man skal rejse over landjorden. Her gik turen blandt andet gennem Centralasien. I den anden sæson, som netop er afsluttet, skulle deltagerne rejse til Europas yderste kanter, før de til sidst skulle tilbage til Danmark. Her gik turen blandt andet til det nordlige Norge, Ukraine, Tyrkiet, Gibraltar og Skotland.  

Sæson 1 blev vundet af kæresteparret Stephanie og Nikolaj, og sæson 2 blev vundet af brødreparret Nikolaj og Jeppe. Førstepræmien er på 250.000 kroner, som seneste sæsons vindere blandt andet har valgt at bruge ved at donere en "ikke uvæsentlig sum" til PlanBørnefonden. 

Kilde: TV2 & TV2 Play

"Hvordan vil I komme i mål, når I ikke må flyve? Når I ikke må lede efter genveje på telefon eller computer? Og I kun har et minimalt rejsebudget?" skriver TV-stationen, som desuden har skrevet, at alle former for makkerpar kan søge. 

"[...] uanset om I er: Venner, eks-par, søskende, naboer, kollegaer, svigermor/svigersøn, fætter/kusine, forælder/barn, kærester eller noget helt andet," står der således. 

For at komme i betragtning skal man sende en ansøgning på dette link

I ansøgningen skal man skrive, hvorfor man drømmer om at få oplevelsen sammen, og man skal sende den senest mandag d. 20. juni. 

"[...] men jo før, jo bedre!" skriver TV-stationen. 

Det er desuden vigtigt at bemærke, at man skal kunne tage fri i perioden d. 21. oktober 2022 til og med d. 11. december 2022. 

Læs også

Tyrkiet ændrer navn

 

 

Dagens Gossip