Vanessa var træt af sin kedelige frisure - forvandlingen lidt efter er utrolig

Ane Sørensen

388 uger siden

|

30/01/2017
TV
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Amerikanske Vanessa var ikke meget for tanken om forandring, men hun blev alligevel glad for at se sit spejlbillede efter et besøg hos en kendt frisør.

Dagens topnyheder

Christopher Hopkins, der også er kendt som The Makeover Guy på Youtube, kom på lidt af en opgave, da han mødte amerikanske Vanessa. Hun ville nemlig gerne have en makeover, men hun havde visse forbehold.

Vanessa ville nemlig helst ikke have makeup på. Hun var heller ikke meget for at få en frisure, som krævede mere end fem minutters føntørring om morgenen. Hun gad kort sagt ikke bruge tid på sminke eller hår, og derfor var hendes krav til en fremtidig frisure, at den skulle være nem at holde. 

Det lykkedes alligevel for Christopher Hopkins at overtale Vanessa til at smide sine briller, at give hende en helt ny frisure, og makeuppen slap hun heller ikke for.

At dømme ud fra Vanessas smil, var hun alligevel godt tilfreds, da hun så sig selv i spejlet.

Christopher Hopkins har sin egen kanal på Youtube, hvor tusindvis af følgere ser med, når han deler videoer af make overs.

Se Vanessas utrolige forvandling i videoen herunder.

Se også den rørende video af et par, som bryder helt sammen, da de skal møde deres lille adoptivdatter for allerførste gang.