Verdensstjerne afslører: Jeg er i behandling for alvorlig kræftform

Foto: Shutterstock

Én af filmverdenens helt store stjerner har i en ny selvbiografi delt en trist nyhed.

Den irsk-fødte newzealandske skuespiller Sam Neill har ifølge Kino afsløret, at han er i behandling for en alvorlig kræftform. 

Det gjorde han i sin nye selvbiografi 'Did i ever tell you this?', hvor han afslører, at han er i behandling for blodkræft i tredje stadie. 

Læs også

Disse 5 ting bør du aldrig opbevare i køleskabet

I et interview med The Guardian har den 75-årige skuespiller, som blandt andet er kendt fra 'Jurassic Park'-universet, desuden udtalt, at han fik konstateret sygdommen i marts 2022, og at ideen til at skrive selvbiografien faktisk opstod på grund af sygdommen. 

"Jeg havde aldrig nogen intentioner om at skrive en bog, men jo mere jeg blev ved med at skrive, indså jeg, at det faktisk på en eller anden måde gav mig en årsag til at leve," har skuespilleren således udtalt og forklaret, at han har brugt bogen som en del af sin behandling. 

Han understreger dog, at bogen ikke er en "kræfterindringsbog."

Neill er nemlig kræftfri i dag, men han skal fortsat være i behandling resten af sit liv. 

"Jeg er ikke bange for at dø, men det ville irritere mig," har skuespilleren udtalt med et glimt i øjet. 

Den verdenskendte skuespiller startede sin karriere i 1970'erne, hvor han fik sit gennembrud i filmen 'My brilliant carreer' fra 1979. 

Siden har han medvirket i storfilm som 'Jagten på Røde Oktober', 'The Piano', 'Jurassic Park', 'Jurassic Park III' og 'Thor: Ragnarok'. 

Han er desuden udnævnt som 'Officer of the Order of the British Empire (OBE)' for sit virke som skuespiller, ligesom han har fået tildelt 'The New Zealand Order of Merit (DCNZM)' på grund af sin karriere.

Læs også

Blev nægtet deltagelse i bryllup på grund af sin kjole

 

 

 

 

 

Sam Neill startede karrieren i 1970'erne og har over de sidste fem årtier medvirket i et utal af film og tv-serier, herunder altså Jurassic Park samt flere af franchisens efterfølgere, The PianoJagten på den røde oktoberIn the mouth of Madness og Hunt for the Wilderpeople.

 

Dagens Gossip