'Vild med dans'-deltager kørt ned

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

På vej til en frokost fik sidste sæsons vinder af 'Vild med dans', Caspar Phillipson sig noget af et chok.

Titlen som årets vindere af ‘Vild med dans’ 2022 gik til skuespiller Caspar Phillipson og hans dansepartner, Malene Østergaard.

Danseparret slog i finalen paraatlet Daniel Wagner og hans læremester, Asta Björk, samt komiker Natasha Brock og hendes makker, Thomas Evers Poulsen.

Læs også

Peter Aalbæk med trist meddelelse

Sæson 19 af det populære program var altså en stor succes for skuespiller Caspar Phillipson. I sine mere faste rammer som skuespiller har han også fint med succes.

Han har blandt andet spillet med i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens krimi ‘Marco effekten’.

Om kort tid løber dette års Robertprisen af stablen.

Det finder sted den 4. februar i Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Foruden for uddelingen skulle Caspar Phillipson spise en frokost med nogle kollegaer fra det danske filmmiljø, men på vejen derhen tog det hele en noget uventet drejning.

- Der kom en kinesisk turist på sit el-løbehjul med meget, meget høj fart. Det var et ordentligt brag, da vi kolliderede, fortæller skuespilleren til SE og HØR og uddyber:

- Vi blev begge meget forskrækkede, og jeg slog mig lidt. Men han kører langsommere nu, og jeg kigger mig mere over skulderen nu.

Skal man tro Caspar Phillipson, så har begge parter altså lært noget af den væmmelige oplevelse, som heldigvis ikke førte til nogle alvorlige skader

Læs også

Far tager 6-årig datter med på restaurant: Besked fra fremmed par efterlader ham i tårer

 

Dagens Gossip