Voldsomme scener i Paradise finaleafsnit: "Du er jo syg i dit hoved!"

Foto: YouTube

Paradise Hotel sæson 18 blev sluttet af med et brag i går aftes, da Sille og David skulle ud i den traditionelle 'Troskabstest' - den endte dog ikke helt, som alle havde håbet.

Onsdag blev det slået fast, at Paradise-parret Sille og David vandt finalen mod Camilla og Lasse med fem ud af syv stemmer. 

Traditionen tro er rejsen dog ikke slut der, da det vindende par som altid skal sætte deres tillid til hinanden på prøve i 'Troskabstesten'.

Læs også

Vinderne af Paradise Hotel sæson 18 er fundet

Her skal de langsomt gå mod hinanden igennem 10 felter med 1 minuts pause på hver felt. For hver felt de kommer tættere på hinanden stiger den potentielle pengepræmie med 50.000 kroner - helt op til 500.000 kroner. 

Vælger én af deltagerne undervejs at smide guldkuglen, som de holder i hænderne, så får vedkommende beløbet, de står på, og den anden får intet. Vælger de derimod at gå hele vejen til 500.000 kroner og blive stående i ét minut, så deler de pengene og får altså 250.000 kroner hver. 

Der er efterhånden tradition for, at det er manden i parret, som smider kuglen og røvrender pigen - lige med undtagelse af sidste år, hvor Anne-Sofie smed kuglen på 200.000 kroner og røvrendte hendes mandlige partner Nikolaj. Ellers skal vi mange år tilbage før en pige sidst har smidt kuglen.

I år var det dog lige ved, at parret delte pengene, hvilket kun er sket seks gange før i programmets 18 sæsoner (+ én reunion sæson). Parret nåede således helt op på 500.000 kroner, hvor David dog valgte at smide kuglen og tage alle pengene for næsen af en tydeligt chokeret Sille

En tydeligt berørt Sille, da de ser 'Troskabstesten' / Instagram/@realityportalen

Hvis man har fulgt med i programmet, ved man, at Sille er en pige med både atitude og temperament, hvilket man også fik at se. Hendes reaktion var at tyre sin guldkugle efter David for derefter at råbe: "Vi to er fucking ovre, vi er fucking ovre! Forstår du?", eftefulgt af et ordentlig skub, som næsten vælter den to meter høje mand omkuld. 

De to paradisoer har da også haft et nært kærlighedsforhold siden en af de første dage på hotellet, og det kom derfor som et chok for mange, at David kunne finde på det. Det er også ent tydelig berørt David, man ser, efter at han har smidt kuglen, og han udtaler: "Det går mig virkelig på, at se Sille så skuffet og ked af det."

Siden programmet blev optaget, og de to 'lovebirds' vendte hjem, har de været sammen i et forhold og flyttede sammen til Aarhus for nyligt. Det kom dog ud, kort tid før finalen, at de to var gået fra hinanden. 

Til Se og Hør forklarer de dog, at det ikke er på grund af det store tillidsbrud i 'Troskabstesten'. De har nemlig udtalt, at de valgte at dele pengene, da de kom hjem, og David forklarer til Se og Hør, at han stadig har tænkt sig at dele pengene, selvom de er gået fra hinanden.

Efter SKAT kan det blive til 180.000 kroner til dem hver.

Se videoen af 'Troskabstesten' nedenfor.

 

Læs også

 

 

 

Dagens Gossip