X Factor-deltager er rystet: Hvordan kan de tillade det?

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Det er svært for hende at forstå, hvorfor mediet lægger spalteplads til anmelderen Thomas Treo.

Ida Jensen fra gruppen Neva og Ida har svært ved at forstå, hvorfor Ekstra Bladet tillader, at musikanmelder Thomas Treo får lov til at skrive så nedgørende om de unge deltagere, når mediet samtidig har udgivet en artikel om, hvordan hadbeskeder påvirker dommeren Oh Land.

Læs også

Thomas Blachman smittet: Svedte i flere nætter

Det skriver hun i et opslag på Instagram:

“Med tanke på, hvordan Oh Land bliver fyldt med hadbeskeder grundet hendes valg i fredags om at sende mig og Neva videre, synes jeg også, det er relevant at se på, hvordan medier som Ekstra Bladet tillader Thomas Treo at skrive så nedgørende om unge mennesker på selv samme avis, som har udgivet en artikel om, hvordan hadbeskeder påvirker Oh Land. Det er da lidt ironisk,” skriver X Factor-deltageren.

Foto: Instagram.

I fredags var hun sammen med makkeren Neva tæt på at forlade konkurrencen. Dommeren Oh Land skulle enten sende duoen eller artisten Hiba ud af konkurrencen, og valget faldt på sidstnævnte. Den beslutning faldt ikke faldet i god jord hos alle seere, og det er strømmet ind med voldsomme og grimme beskeder siden.

“Jeg er rystet”

Det er ikke kun Ekstra Bladets valg, som Ida Jensen har svært ved at forstå. I opslaget på Instagram uddyber hun, at hun er chokeret over den mobning, der finder sted online.

“Jeg er rystet over, hvordan denne mobbe-agtige adfærd kan foregå på medierne, som om det ikke rammer de mennesker, de er rettet mod,” skriver hun og forklarer at ordene rammer hårdt.

“Vi er mennesker, der sidder på den anden side af skærmen og modtager det her, og ord rammer ligeså hårdt som knytnæver,” forklarer den unge deltager.

Du kan læse hele opslaget fra Ida Jensen her. 

Læs også

TV 2 forsvarer X Factor-dommer

 

 

 

Dagens Gossip