10-årige tvillinger redder deres fars liv: Havde set det på film

Foto: YouTube

De 10-årige tvillinger hjalp med at redde deres fars liv ved at kopiere de redningsmetoder, som de havde set i "Hook" og "The Sandlot".

46-årige Brad Hassig var i færd med at udføre åndedrætsøvelser under vandet, da hans tvillingedrenge og den 11-årige nabo Sam Ebert, indså, at alt ikke var, som det skulle være.

Han nåede lige at dykke ned i vandet, inden han mistede bevidstheden, hvilket hans tvillingesønner heldigvis så. 

Sam iførte sig sine dykkerbriller og dykkede ned for at se, hvad der var sket.

Læs også

Normal tilbagekalder produkt: Spis det ikke – du kan blive syg

Han var ikke i stand til at flytte ham alene, hvorfor han bad Christian og Bridon om at tage fat i en skulder hver, hvorefter de samme kunne flytte ham. 

Efter at have fået ham ud af vandet, var hans "hud blevet blå og han rystede meget", og drengene var i tvivl om, hvad de skulle stille op. 

Foto: YouTube

Men så huskede Bridon mund-til-mund-metoden, som han havde set i flere film, og han begyndte at udøve hjertelungeredning på sin far.

I mellemtiden var Sam løbet ud til vejen for at vinke en bil ind, som efterfølgende kunne ringe 112. 

Bridon fortsatte med at efterligne de bevægelser, han havde set i filmene, indtil redningsmandskabet nåede frem - noget, der var med til at redde hans fars liv. 

"Jeg er så stolt af mine drenge. Jeg har sagt til dem, at de skal huske, at de er helte samt at jeg er evigt taknemmelig," siger Brad til Today.

Faren, som fik konstateret hypoxi - lavt iltmangel i organer og væv - lungeødem, som blev forårsaget af væskeophobning i lungerne, samt åndenød, sender efterfølgende en tak til nabodrengen. 

"Og Sam er sådan en sød og blid knægt. Der er et bånd nu." 

​Foto: YouTube

Da Brad kom til bevidsthed, sad hans søn ved siden af ham og tiggede ham om at være i live. 

"Far, kom tilbage. Du skal være okay." 

Brad måtte tilbringe 24 timer på hospitalet, og han kæmper fortsat med at trække vejret ordenligt. Han fortæller dog til ovennævnte medie, at han allerede har været i stand til at gå tur med familiens hund. 

"Jeg havde en opfølgende aftale i går, og mit EKG og blodtryk var normalt," siger han og tilføjer: 

"Mine drenge reddede mit liv, og det er svært, fordi du sætter dem i den situation. Det er en bekræftelse på, at Gud altid er med dig."

Læs også

Mand tjener 240.000 kroner om måneden ved at lade folk vække ham

 

Dagens Gossip