11-årig datter blev krænket i omklædningsrummet: Richard reagerede hurtigt og kontant

Ninna Andreasen

396 uger siden

|

04/12/2016
“Jeg var så rasende, at jeg rystede i flere timer.”

Dagens topnyheder

I torsdags stod Richard Hoffmann og ventede på sin datter i svømmehallen i Arvika i Sverige.

Hun var inde i omklædningsrummet, men pludselig kom hun løbende ud trist og bange. En mand var gået ind i pigernes omklædningsrum og havde stået og kigget på hende og veninderne. Det skriver Expressen

Den 11-årige datter havde været til svømmetræning med sine venner. Hun var forfærdet over, at en mand i 30’erne trådte ind i omklædningsrummet. Her stod han og kiggede på de nøgne piger i alderen otte til 13 år.

- Han havde stillet sig ved siden af dem i brusebadet og stod der og kiggede. En af pigerne gik i panik og kunne ikke bevæge sig. To løb mod indgangen og advarede personalet, fortæller Richard Hoffmann.

Personalet bad manden forlade bruserummet. Men da pigerne kom ud til indgangen, var han stadig i svømmehallen.

Richard Hoffmann sagde til personalet, at de måtte ringe til politiet og få manden ud. Han spurgte pigerne, hvordan manden så ud. Kort efter kom han gående ud med to andre mænd.

Faderen gik hen til manden, pigerne havde udpeget.

- “Du skal med mig!”. Han gjorde ingen modstand og fulgte bare med, siger faderen.

Politiet ankom til stedet og anholdt manden under mistanke om seksuelle overgreb. Manden er siden blevet løsladt, men er fortsat sigtet.

- Det er forfærdeligt, at man ikke kan være tryg i kvindernes omklædningsrum. Jeg var så vred, at jeg rystede i flere timer, siger Richard Hoffmann.