11-årig dreng holdt nede af skolekammerater: Fik hældt blegemiddel i øjnene

Han blev holdt nede, mens en anden dreng hældte blegemiddel i hans øjne.

En dreng på 11 år fik hældt blegemiddel i øjnene på vej hjem fra skole. Politiet efterforsker nu overfaldet, som menes at være blevet begået af en gruppe drenge fra samme skole.

En skoledreng fra Birmingham i England har ikke været i skole siden 22. september. På denne dag oplevede han sit livs mareridt og endte på hospitalet, skriver britiske Metro.

Den 11-årige dreng fulgtes hjem fra skole med to kammerater i området Great Barr, da han pludselig blev overfaldet af seks drenge.

- Min søn ringede for at fortælle, at hans ven var blevet angrebet. Jeg kunne køre råben og skrigen i baggrunden, fortæller en mor til den 11-årige drengs ene kammerat, som var til stede under det brutale overfald. 

- Han fortalte, at to drenge var gået op til ham (den 11-årige, red.) til at begynde med. Den ene holdt ham nede, mens den anden hældte blegemiddel fra en sodavandsflaske i hans øjne, siger hun til lokalmediet Birmingham Mail.

Læs også

Emilie er efterlyst hos Interpol: Frygter hun er blevet bortført til udlandet

Frygter sine overfaldsmænd
Den rystede mor tilføjer, at hun har talt med det 11-årige offers mor, som fortæller, at hendes søn er dybt traumatiseret. Han ikke har været tilbage i skole siden overfaldet.

Drengene bag det voldsomme angreb går angiveligt på samme skole som den 11-årige, men deres alder er ikke kendt, skriver Metro.

Den 11-årige blev bragt på hospitalet efter hændelsen, og han kom til alt held ikke alvorligt til skade, fordi han havde briller på under episoden. Ifølge læger kunne han snildt have mistet synet, hvis han ikke havde haft dem på.

- Han er selvfølgelig rædselsslagen for drengene. Han er en ret skøn dreng, men de udvalgte ham af en eller anden grund.

En talsmand for skolen siger, at den tager hændelsen meget alvorligt, selvom overfaldet skete uden for skoletiden. Sagen er overdraget til politiet, som nu efterforsker den.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip