11-årig dreng skød sig selv under fjernundervisning

Foto: Privat / GoFundMe

En 11-årig dreng er afgået ved døden som følge af selvpåførte skudsår. Han skød sig selv under fjernundervisning på Zoom.

Drengen, der gik i 6. klasse på grundskolen i Woodbridge, deltog i fjernundervisning på Zoom, da han skød sig selv. Hverken hans kamera eller mikrofon var dog tændt. 

Læs også

Livestreamede overgreb: Lod sin gravide kæreste dø for rullende kameraer

Ifølge nyhedsbureauet AP blev han fundet af sin søster, der selv havde fjernundervisning i et andet rum i hjemmet. Da hun hørte skud, gik hun ind på broderens værelse for at undersøge, hvad der var sket. 

Da det gik op for hende, hvad der var sket, skyndte hun sig at alarmere sin lærer, hvorefter hun løb over til familiens nabo, i håbet om, at de kunne hjælpe. 

Lokale betjente rykkede hurtigt ud til hjemmet i Woodbridge, da de havde modtaget flere anmeldelser om, at der var blevet afgivet skud. Det skriver B.T., at de har oplyst i en pressemeddelelse. 

Det fremgår heraf også, at drengen ikke døde på stedet, men først på hospitalet som følge af de selvpåførte skader. Pressemeddelelsen afslører ikke yderligere informationer om, hvordan den 11-årige dreng fik fat i pistolen. 

En mand ved navn Luis Llano, der har identificeret sig selv som den afdøde drengs onkel, har på Facebook skrevet et opslag, hvori han benægter det faktum, at hans nevø skulle have begået selvmord. 

"Han var et vidunderligt barn fuld af liv og glæde. Han var den mest respektfulde og sødeste dreng, jeg nogensinde har haft æren af at kalde min nevø," skriver han i sit opslag, og tilføjer: 

"eg vil gerne bede jer om at hjælpe vores familie – i det mindste ved at dele dette opslag. Vi beder jer om at afholde jer fra at spekulere, og hvis du ser nogle kommentarer, så bed dem høfligt om kun at sige positive ting. Han var ikke selvmorderisk." 

Også Luis Llanos kone har på de sociale medier opfordret til at stoppe spekulationen om, hvorvidt der skulle være tale om selvmord. Hun fortæller, at der er tale om et uheld, og at deres nevø var et glad barn. 

Skoledistriktet Lodi, som den 11-årige drengs skole hører under, tilbyder vejledning og krisehjælp til alle elever og ansatte, der måtte have brug for det.

Læs også

Prisstigninger på vej: Nu bliver det dyrere

"Vores tanker går til familien, som er berørt af denne frygtelige tragedie," har skolens forstander skrevet i et opslag på skoledistriktets Facebook-side. 

 

Dagens Gossip