12-årig skoledreng blev bedt om at trække bukserne ned: Blev voldtaget af elev på toilet

Foto: Polfoto.

Offeret har siden da forsøgt selvmord flere gange.

En grim epsiode skulle for nylig have udspillet sig på et skoletoilet i det østlige Australien. Ifølge en 12-årig dreng bad en jævnaldrende elev ham om at trække sine bukser ned, hvilket han gjorde. Det førte angiveligt til, at han blev voldtaget af den anden elev, skriver den britiske avis The Daily Mail

Overgrebet skete på en high school i Rockhampton i Queensland i juli i år og er ved at blive efterforsket af politiet og myndighederne.

Læs også

4-årig dreng voldtaget af asylansøger på toilet

Den unge gerningsmand er siden blevet sigtet for at forgribe sig på sit offer bagfra, skriver det australske medie The Courier Mail.

Faren til det 12-årige offer har fortalt, at hans søn har forsøgt at tage sit eget liv to gange i løbet af de sidste 14 dage. Familien er ved at løbe tør for ideer til, hvordan de kan hjælpe ham. 

Læs også

Kvinde blev gruppevoldtaget og hendes familie dræbt: Hun spiste det forkerte til aftensmad

- Nu er vi nødt til at få lavet medicinske test og tage ham ind og ud af hospitalet, fordi han bløder fra tarmen og har flashbacks, når han kommer hen på skolen - men vi skal have lavet de test for også at have styr på den juridiske side af tingene, siger faren.

Det vides endnu ikke, om gerningsmanden bliver tiltalt. Offerets familie har planer om at sagsøge staten.

 

Dagens Gossip