13-årig pige forelskede sig i sin 38-årige lærer: Nu er de gift

06/10/2023 09:53

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det siges ofte, at kærlighed ikke kender nogen alder. Det er noget, der vækker genklang hos Michelle og Monica, som har besluttet sig for at blive gift – trods en aldersforskel på 25 år.

Mest læste i dag

Monica, 32, mødte Michelle, 57, i 2004. På det tidspunkt var Monica 13 år gammel, og Michelle var hendes lærer i skolen, dengang 38 år gammel.

”Et andet spørgsmål, jeg ofte får, er, om jeg elskede hende, da jeg var 13 – selvfølgelig ikke. "På det tidspunkt havde vi intet forhold, bortset fra at hun var en god lærer," fortæller Monica til Metro.

I april 2020 besluttede Monica at søge efter sin yndlingslærer på Facebook. Så var der gået 16 år siden vi sidst så hinanden.

På Facebook fandt Monica ud af, at Michelle var gift med en kvinde. Monica, der lige var kommet ud som lesbisk på det tidspunkt, besluttede at komme i kontakt med sin gamle lærer.

Året efter, 2021, besluttede Monica og Michelle at mødes. Et tæt venskab udviklede sig hurtigt mellem dem, som senere udviklede sig til et romantisk forhold.

"Da vi kom tættere på, var jeg bekymret for aldersforskellen, og jeg var bekymret for, hvordan vi mødtes, men jeg var nødt til at lægge det hele bag mig," fortalte Michelle.

Folk tror, ​​de er mor og datter

Monica var ikke så bekymret over aldersforskellen. De fandt kærligheden i hinanden og lever nu lykkeligt sammen, selvom de ofte møder en masse had fra internettrolde online.

Det er ikke ualmindeligt, at de bliver spurgt, om de er mor og datter eller endda bedstemor og barnebarn.

"Vi har lært at grine af det og børste det af, men hvis du ser mig kysse hende, hvorfor spørger du, om hun er min mor?" sagde Monica.

Parret blev forlovet i efteråret 2022, og brylluppet fandt sted den 17. juni 2023. Det var et lille, romantisk bryllup for kære ved bredden af ​​Lake Michigan i USA. 

På trods af aldersforskellen fortæller parret, at de har meget til fælles. For eksempel musik, camping og at prøve lokalt brygget øl.